Ηλεκτρονικό εισιτήριο: "Ας μας πει ο Υπουργός. Τι θα δείχνουμε σε πιθανό έλεγχο ως αποδεικτικό της κατάθεσης του φακέλου μας; "



Αγαπητό tromaktiko, για δεύτερη φορά η φοβερή κυβέρνηση των Συριζανέλ κατάφερε, δια του απορούντος υπουργού κ. Σπίρτζη, να βγάλει τον κόσμο της πολυπληθούς πρωτεύουσας στους δρόμους.

Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2015 με το επαχθές μέτρο των capital controls.

Η δεύτερη είναι τώρα δια του ατυχούς υπουργού, που καταγγέλλει κυκλώματα και συντεχνίες για να καλύψει το μέγεθος των λαθών, το βεβιασμένο των επιλογών του ( γιατί άραγε;), όσον αφορά την έκδοση καρτών και εισιτηρίων ηλεκτρονικών.

Ο άστοχος υπουργός, ο οποίος προ μηνός περίπου είχε εξαγγείλει και τις συνδεμένες με το εισόδημα ποινές για παραβίαση του Κ.Ο.Κ ( απόλυτα λαϊκίστικη εξαγγελία, λες και η οδηγική ευσυνειδησία και ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής πρέπει να άπτεται των οικονομικών δυνατοτήτων των παραβατών). Ας είναι, φαίνεται πως οι κυβερνώντες περιφρονούν απόλυτα τη νοημοσύνη μας.

Σχετικά με τις νέες κάρτες ο υπουργός σε πρωινή εκπομπή κατήγγειλε αόριστα κυκλώματα που παρεμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη της έκδοσης, για να δικαιολογήσει την προχειρότητα και την ανοργανωσιά του υπουργείου που εποπτεύει. Στην ίδια τηλεοπτική εμφάνιση προέτρεψε τους πολίτες να καταθέτουν φακέλους με τα απαραίτητα, για να τους αποσταλεί στο σπίτι η κάρτα, και ήταν κατηγορηματικός ότι μέχρι τις 5 Νοεμβρίου θα έχουν ικανοποιηθεί όλοι ( ήδη ο ίδιος παρέτεινε … την παράταση… μέχρι τις 15 Νοεμβρίου).

Σήμερα λοιπόν, 31/10/2017, συνόδεψα τους δύο γιους μου, με τους φακέλους ανά χείρας στα εκδοτήρια του μετρό στο σταθμό Λαρίσης. Επειδή είναι παιδιά οικογένειας πολυτέκνων, θεώρησα καλό να προσθέσω στα ζητούμενα δικαιολογητικά και φωτοτυπίες της πολυτεκνικής τους ταυτότητας, την οποία επεδείκνυαν και στις μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενες κάρτες.

Η ταλαίπωρη υπάλληλος , που εξυπηρετούσε μία ουρά άνω των διακοσίων ατόμων, δεν γνώριζε να μας πει αν αυτό ήταν αρκετό ως επιπλέον δικαιολογητικό ( προς απόδειξη της πολυτεκνικής ιδιότητας) και το σπουδαιότερο μας είπε να αφήσουμε τους φακέλους, τους οποίους δεν έλεγξε, προφανώς πνιγμένη από το φόρτο εργασίας, και να φύγουμε.

Στην παρατήρησή μου, τι θα δείχνουμε σε πιθανό έλεγχο ως αποδεικτικό της κατάθεσης, μας είπε ότι δεν έχει κάποια σχετική οδηγία. Ερωτώ λοιπόν τον κ. υπουργό:

1) Τι νόημα έχει να παραδίνουμε το φάκελο ανοιχτό, αφού κανείς δεν ελέγχει το περιεχόμενο;

2) Εάν δεν πάρουμε ποτέ την κάρτα, μέσω ταχυδρομείου, πως θα αποδείξουμε ότι καταθέσαμε φάκελο;

3) παρόμοια σε οποιοδήποτε έλεγχο, μέχρι την παράταση της 15ης Νοεμβρίου, πως θα αποδεικνύουμε τον ισχυρισμό της κατάθεσης δικαιολογητικών;

Θα έχει ο κάθε ελεγκτής τη δυνατότητα επαλήθευσης του ισχυρισμού μέσω του QR Code που ζητήσαμε ηλεκτρονικά;

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Π. Διαμάντης
Εκπαιδευτικός Δημόσιας Δ.Ε
Χημικός
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver