Το πρώτο αστικό λεωφορείο υδρογόνου στη Βουλγαρία Αφού το δικό μας υπουργείο μεταφορών δεν έχει να μας πει τίποτα - εδώ και χρόνια - ας δούμε τι γίνεται αλλού ..

Τον Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο λεωφορείο υδρογόνου στη Βουλγαρία, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών Άνγκελ Ποπόφ.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός, έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες διεργασίες για να αλλάξει η νομοθεσία και να ξεκινήσει η κατασκευή των σταθμών εφοδιασμού υδρογόνου στους βασικούς οδικούς άξονες.

Ο Βούλγαρος υπουργός είπε πως το αστικό λεωφορείο θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στη πόλη Πλόντιβ «Το πρώτο λεωφορείο με καύση υδρογόνου θα παραδοθεί στην πόλη Πλόντιβ για δύο μήνες». Συμπλήρωσε, ακόμη πως η τιμή είναι ελαφριά υψηλότερη της τάξης του 10-15% περίπου έναντι των συμβατικών.

Τέλος, σε ότι αφορά το πρώτο σταθμό ανεφοδιασμού με υδρογόνο, αυτός θα κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και θα είναι κοντά στο λιμάνι του Μπουργκάς, ενώ σχεδιάζεται να εξυπηρετεί και τα πλοία που χρησιμοποιούν υδρογόνο ως καύσιμο.

www.economistas.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver