Κώστας Μπακογιάννης: Το τρόλλεϋ είναι συνδεδεμένο με τη ζωή των Αθηναίων«Δεκαετίες τώρα είναι εκείνο το μέσο που ξεχωρίζει στην πόλη μας. Είναι συνδεδεμένο με τη ζωή των Αθηναίων. Προστατεύει το περιβάλλον και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας μας», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος επισκέφτηκε το εποπτείο των Τρόλλεϋ στην Ομόνοια.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων συζήτησε για τα προβλήματα των εργαζομένων στα τρόλλεϋ  με πιο σημαντικό ίσως αυτό της ασφάλειας. Κυρίως στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, καθώς αρκετά Σαββατοκύριακα, τρόλλεϋ με επιβάτες έχουν δεχτεί επιθέσεις από τους γνωστούς-άγνωστους ταραξίες.

«Δεν μπορεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των οδηγών και δεκάδων επιβατών να κινδυνεύει κάθε τρεις και λίγο. Ο Δήμος οφείλει από την πλευρά του να κάνει ό,τι μπορεί ώστε όσοι ζουν και κινούνται στην Αθήνα να αισθάνονται ασφαλείς κάθε ώρα της ημέρας και την νύχτας», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης σημειώνοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη για σύσταση ενός Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Ασφάλειας όπως προβλέπει το πρόγραμμά του.

Παράλληλα διαβεβαίωσε τους οδηγούς ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολύ συχνά τα τρόλλεϋ κατά τη διέλευσή τους, από διάφορα σημεία της πόλης.

«Το κλάδεμα των δέντρων προκειμένου να μην μπλέκονται οι “κεραίες” των οχημάτων είναι το πρώτο αλλά όχι το μοναδικό. Δουλειά του Δήμου είναι να απομακρύνει τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα και βέβαια να φροντίσει ώστε οι κάδοι των απορριμμάτων να είναι τοποθετημένοι στις θέσεις τους και όχι παρατημένοι όπου να ’ναι με αποτέλεσμα να εμποδίζουν και τελικά να καθυστερούν τα τρόλλεϋ », ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης αναγνωρίζοντας ότι είναι καταλυτική η παρέμβαση του Δήμου σε αυτά τα θέματα καθώς το συγκεκριμένο μέσο έχει μια σχετικά σταθερή τροχιά στο δρόμο και όταν παρεμποδίζεται καθυστερούν τα δρομολόγια και ταλαιπωρείται το επιβατικό κοινό.

ΠΗΓΗ
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver