Τσερμενίδης : «Συγκοινωνία χωρίς Μετρό γίνεται. Μετρό χωρίς λεωφορεία δεν γίνεται»Επειδή η λέξη ΟΑΣΑ είναι απαγορευτική για τον Μητσοτάκη και όπως ήταν γνωστό δεν θα έλεγε απολύτως τίποτα για εμάς   ας ασχοληθούμε λίγο με τον ΟΑΣΘ ...

Τη δυσαρέσκειά του για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα του ΟΑΣΘ και την εκχώρηση ενός σημαντικού μέρους του συγκοινωνιακού έργου προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm 103,6 ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης.

«Θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές δομές, θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με τον υπουργό Μεταφορών. Πρόκειται να γίνει συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη και με τον Γενικό Γραμματέα και θα δούμε τις επόμενες ημέρες την πρόταση της κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Τσερμενίδης και ξεκαθάρισε: «Διαφωνούμε κάθετα με την πρόταση της κυβέρνησης για τη μεταφορά της συγκοινωνίας στα ΚΤΕΛ».

«Γίνεται τεράστια προσπάθεια και αυτό φάνηκε από τη νέα Διοίκηση ώστε να βγουν το συντομότερο δυνατόν ασφαλή λεωφορεία στους δρόμους, όπως γινόταν παλαιότερα», είπε ακόμη. «Η προηγούμενη διοίκηση δημιούργησε τεράστια προβλήματα στον Οργανισμό, μπορώ να πω ότι ήταν μια κάκιστη διοίκηση», πρόσθεσε, αναφερόμενος στη διοίκηση Στ. Παππά. «Πιστεύω με τη νέα διοίκηση να δούμε φως, να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες», συμπλήρωσε.

«Γίνεται καθημερινή προσπάθεια για να αυξηθούν τα διαθέσιμα λεωφορεία, να ανατάξουμε τη συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης. Πρέπει οπωσδήποτε να βγαίνων πλέον των 400 λεωφορεία καθημερινά», αναφέρε ο πρόεδρος του Συνδικάτου εργαζομένων.

 Πηγή: https://www.voria.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver