Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας ...



Τον συντονισμό και την εποπτεία του έργου του Δικτύου Καινοτομίας της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας, αναλαμβάνει Ομάδα Καινοτομίας που αποτελείται από μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των θυγατρικών της.

Αποστολή του Δικτύου Καινοτομίας είναι η επιτάχυνση της εισαγωγής νέων τεχνολογιών στις δημόσιες επιχειρήσεις. Εταιρείες όπως ο Όμιλος ΟΑΣΑ, ο Όμιλος ΔΕΗ, η ΕΤΑΔ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, η ΓΑΙΑΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ συνενώνουν την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις τους για να εξετάσουν καινοτόμες ιδέες που θα επαναπροσδιορίσουν τα παραδοσιακά μοντέλα εσόδων, θα εισάγουν νέα προϊόντα και καλύτερες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, αλλά και θα εξορθολογήσουν τις λειτουργικές τους δαπάνες.

Στις άμεσες προτεραιότητες του δικτύου εντάσσονται ο σχεδιασμός καινοτόμων πιλοτικών έργων, καθώς και η επικοινωνία του οράματος του Δικτύου στον ευρύτερο χώρο του ψηφιακού οικο-συστήματος της χώρας με την άμεση διοργάνωση ανοικτής ημερίδας τεχνολογίας, καθώς και την πρόσκληση συνεργασίας με φορείς καινοτομίας πάνω σε ανοιχτά δεδομένα.

 Στην Ομάδα Καινοτομίας, που συνιστά άτυπο «ψηφιακό επιτελείο» του δημόσιου επιχειρείν, συμμετέχουν μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών της ΕΕΣΥΠ.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver