Στόχος της κυβέρνησης η βελτίωση λειτουργίας του Υπερταμείου



Η μεχρι τώρα πορεία του υπερταμείου είναι αξιοθρήνητη . Ο ΟΑΣΑ έγινε ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ συγκοινωνιακός φορέας σε όλο τον πλανήτη . Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω όλοι τους γνωρίζουν τι έπρεπε να γίνει αλλά μόνο κούφια λόγια είναι  .  Εμένα μου αρέσει η ιδέα να με πληρώνει το ιταλικό υπουργείο οικονομικών  διότι το @@@ρδελο ελληνικό υπουργείο  οικονομικών εδώ και 10 χρόνια με έχει κατακλέψει .... Χώρια τα λεφτά που μας χρωστάνε ......

Η δομή και λειτουργία του Υπερταμείου, βρέθηκαν στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου και των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ που είχαν καταθέσει επίκαιρη επερώτηση, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας αλλά και τις επαχθείς δεσμεύσεις έναντι των δανειστών της χώρας.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ήδη διαμορφωμένη κατάσταση, μέσα σε στενά περιθώρια αντίδρασης και αλλαγών, αποτέλεσμα μιας συμφωνίας που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε και με την οποία δέσμευσε τη δημόσια περιουσία και τη χώρα για 99 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι η επιλογή μας είναι να αρκεστούμε στο ρόλο του θεατή. Αντιθέτως, ο στόχος μας είναι να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία με όρους δημοσίου συμφέροντος αλλά και να παραχθεί υπεραξία μέσα από την αξιοποίηση που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία», επεσήμανε ο κ. Βεσυρόπουλος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως «Δούρειο Ίππο» το Υπερταμείο προκειμένου να εκποιήσει προσοδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η μελλοντική τους δυνατότητα και οι νέες κερδοφόρες προοπτικές τους.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, αντέτεινε ότι η κυβέρνησή του κατάφερε μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις, να μπει ο όρος ότι το Υπερταμείο μπορεί να αξιοποιήσει τη δημόσια περιουσία και με άλλα μέσα όχι μόνο με ιδιωτικοποιήσεις.

https://www.protothema.gr/

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver