Τι να σου κάνει και o Καραμανλής . Του έσπασε και το μαγικό ραβδάκι ...
Η καταγγελία στάλθηκε στο makeleio


Προφανώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι όλοι αυτοί που βλέπετε στις τηλεοράσεις να κάνουν δηλώσεις δεν είναι για το λόγο ότι έχουν πρόθεση να αλλάξουν κάτι αλλά το κάνουν αυτό για να δικαιολογούν τους παχυλούς μισθούς τους . Και τίποτα παραπάνω .

Εδώ και δέκα χρόνια έχει αυξηθεί  η επιβατική κίνηση και ο δύναμη οδηγών και οχημάτων έχει μειωθεί κατά 50% .  Και μόνο αυτό τα λέει ΟΛΑ .

Γιαυτό αποδεχτείτε ότι η «σαρδελοποιηση» θα είναι μόνιμο φαινόμενο για όλες τις κύριες γραμμές .

Εκτός  από τις μολυσματικές ασθένειες που θέτουν σε κίνδυνο τι ζωή ΟΛΩΝ αυτών που εισέρχονται στα οχήματα - συρμούς μην ξεχνάτε και τα έντομα . Κατσαρίδες - κοριοί - ψείρες  κ.τ.λ.

Και δεν νομίζω ότι τους πιστέψατε  για την καθημερινή απολύμανση των λεωφορείων .....

Ο περίφημος διαγωνισμός για την προμήθεια των καινούργιων λεωφορείων (μετά από 587 αναβολές) ίσως λέω ίσως γίνει τον Σεπτέμβριο και ίσως λέω πάλι ίσως δείτε τα πρώτα το 2022.

Τα οποία θα γίνουν σαράβαλα γρηγορότερα από το συνηθισμένο γιατί θα είναι ακατάλληλα για το «υπερβολικό φορτίο» που πρόκειται να σηκώσουν .

Και κάτι τελευταίο που δεν καταλάβατε . Όταν λέμε από Σεπτέμβριο - είναι  το συνθηματικό - για να ειδοποιηθούν όλοι  ότι ήρθε ο καιρός να « εξαφανιστούμε ».

Αρκετό «δούλεμα» έριξαν όλο το χειμώνα .  Τώρα μπάνια  και  χαλάρωση.

Μέχρι και οι συνδικαλιστές μας το έπιασαν το συνθηματικό  .....ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver