Τζάμπα μάγκες με τα... λεφτά μας



Το αποκαλυπτικό έγγραφο του ΟΑΣΑ που εκθέτει τη... δημιουργική αριθμητική του υπουργού Μεταφορών

 

Άρης Χατζηγεωργίου www.efsyn.gr

Έγγραφο του ΟΑΣΑ αποκαλύπτει ότι στις 18 Φεβρουαρίου 2020 ο ΟΑΣΑ είχε διαθέσιμα 1.546 λεωφορεία (θερμικά και ηλεκτρικά), ενώ ο υπουργός Μεταφορών επιμένει ακόμη ότι ο αριθμός τους δεν ξεπερνά τα 1.100 και... γι’ αυτό επελέγη η «καινοτόμος» σύμπραξη με τους ιδιώτες των ΚΤΕΛ. 

Με ψέματα και χαριστικές τροπολογίες η κυβέρνηση προσπαθεί να αναδείξει ντε και καλά τους λεωφορειούχους ΚΤΕΛ σε ιδιώτες επενδυτές που θα σώσουν τις αστικές συγκοινωνίες. 

Με τροπολογία που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή, η κυβέρνηση δίνει στα ΚΤΕΛ πρόσθετη χρηματοδότηση 22 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά νέων και μεταχειρισμένων λεωφορείων και τη δημιουργία υποδομών και εγκαταστάσεων. 

Την ίδια στιγμή, εσωτερικό έγγραφο του ΟΑΣΑ από τον περασμένο Φεβρουάριο αποκαλύπτει ότι υπήρχαν τότε ενεργά 1.546 λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής σε κάθε ευκαιρία διατυμπανίζει πως τα οχήματα είναι 1.100 και γι’ αυτό επελέγη η «καινοτόμος» σύμπραξη με τους ιδιώτες των ΚΤΕΛ. 

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver