Πίνοντας ένα χυμό βοηθάτε στην «αποκατάσταση» των τρόλλεϋ




 

Η πάνω φωτογραφία δείχνει την κατάντια των τρόλλεϋ . Κατεστραμμένα μπουτόν θυρών τα οποία - με κάθε πάτημα -  καταστρέφουν τα δάκτυλα των οδηγών και τα λαμπάκια που υπάρχουν από κάτω- που τώρα είναι γυμνά  - τα καίνε.  

Κανείς δεν θα έδινε σημασία σε αυτό το χάλι αν γίνονταν πράξη  ο σχεδιασμός που προέβλεπε το 2022 να έρχονταν τα ηλεκτρικά λεωφορεία προς αντικατάσταση των τρόλλεϋ . 

Όπως γνωρίζετε ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί  ο διαγωνισμός - εξαιτίας του γελοίου υπουργού - και η καλύτερη πρόβλεψη μιλάει για ακόμα 6 χρόνια ,. 

Αφού η διοίκηση του ΟΣΥ κοροϊδεύει  - εδώ και 2 χρόνια δεν φέρνει ανταλλακτικά - την «αποκατάσταση» την ανέλαβαν οι οδηγοί διότι αυτοί καταστρέφουν τα δάκτυλα τους κάθε μέρα . 

Και δεν θέλω να ακούσω λέξη για την ανύπαρκτη επιτροπή ασφάλειας και υγιεινής του ΟΣΥ. 

ΧΥΜΟΙ - ΓΑΛΑΤΑ  - οτιδήποτε υπάρχει σε τέτοιες  συσκευασίες - τα καπάκια ταιριάζουν . 

Η κάτω φωτογραφία  δείχνει το αποτέλεσμα 

 


Πρωτοβουλία Οδηγών ΗΛΠΑΠ 

Η ανάπτυξη με δεξιά κυβέρνηση καλά κρατεί !!! 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ απλά , δυο χρόνια διάλυση , χιλιάδες ευρώ για να μεταφέρουμε το δίκτυο στην Πανεπιστημίου για τον Μεγάλο Περίγελο βρήκαμε σε τρεις μέρες…

ΘΑΥΜΑ -ΘΑΥΜΑ.. leasing σάπια , τρόλεϊ παροπλισμένα με βλάβες όμως το κύριο μέλημα διοίκησης και ΔΑΚΕ είναι να βολέψουμε τα δικά μας παιδιά και να κάνουμε τεχνίτες από οδηγούς !! 

Περίμενε εσυ κακόμοιρε οδηγέ να πάρεις τις ωφελούμενες άδειες !!! 

Για την παραπάνω φωτογραφία σας έχουμε λύση ..αγοράστε πέντε ντουζίνες ΑΜΙΤΑ και βάλτε τα καπάκια ….. Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως ..

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver