Με εκπτώσεις στην ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών δουλεύουν τα «φθηνά» ΚΤΕΛ



 

Άμα έχεις υπουργό μεταφορών έναν ηλίθιο φυσικό επόμενο είναι να συμβαίνουν καθημερινά τέτοιες απαράδεκτες και επικίνδυνες καταστάσεις .Όχι μόνο στα αστικά λεωφορεία αλλά και στον σιδηρόδρομο. Ας ελπίσουμε μέχρι να τσακιστούν να φύγουν οι «άριστοι» - εδώ γελάμε - να μην συμβεί τίποτα χειρότερο ... 

 

«Όπως - όπως», διακινδυνεύοντας την ασφάλεια οδηγών και επιβατών, κυκλοφορούν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ που έχουν αναλάβει με σύμβαση έργου τις αστικές γραμμές της ΟΣΥ. 

Σύμφωνα με καταγγελίες, τα περισσότερα οχήματα παρουσιάζουν προβλήματα: Κουδούνια δεν χτυπάνε, δεν έχουν κλιματισμό, λείπουν καθίσματα ή είναι βρώμικα. 

Επίσης, καταγγέλλουν ακόμα πιο σοβαρότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών. 

Ειδικότερα, στη λεωφορειακή γραμμή 308 που έκανε το δρομολόγιο στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, το όχημα προχωρούσε -ενώ είχε επιβάτες- με τις τρεις πόρτες ανοιχτές, εξαιτίας της έλλειψης κλιματισμού!!!

 

Tην ίδια στιγμή, διπλό λεωφορείο που εξυπηρετεί τις τελευταίες ημέρες τη λεωφορειακή γραμμή 304, δουλεύει μόνο με το ...φως της ημέρας, δηλαδή από τις 6.30 π.μ. έως τις 8 μ.μ. καθώς μετά από τρακάρισμα, λείπει όλη η αριστερή εμπρός μεριά καθώς και το φανάρι.

ΠΗΓΗ www.902.gr 



ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver