Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας



Σύντομα θα λάβεις και το δικό μας μήνυμα . ΒΥΕ ΒΥΕ KYRIAKOS



Του Φώτη Φωτεινού 

Με μήνυμα προς τους λαθρεπιβάτες έκλεισε την ομιλία του στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό στον Πειραιά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

"Θα εξετάσουμε πιο συστηματικά το ζήτημα της πιο αποτελεσματικής αντιμετώπισης της εισιτηριοδιαφυγής, γιατί δεν νοείται κάποιοι να πληρώνουν και άλλοι να μην πληρώνουν. Θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό το ζήτημα", ανέφερε ο πρωθυπουργός στο κλείσιμο της ομιλίας του προχθές στον Πειραιά. 

Πράγματι, η λαθρεπιβίβαση / εισιτηριοδιαφυγή αποτελεί "μάστιγα" για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, επιφέροντας τεράστια απώλεια εσόδων, κυρίως στα λεωφορεία. 

Το μέγεθος της λαθρεπιβίβασης είναι δύσκολο να προσδιοριστεί επακριβώς, αλλά είναι εκτεταμένο στα λεωφορεία, αντίθετα πιο περιορισμένο στο μετρό, λόγω του κλειστού συστήματος. 

Ωστόσο, και στο μετρό και τον ηλεκτρικό, το φαινόμενο είναι σύνηθες, αφού αρκετοί επιβάτες "κολλούν" στον προπορευόμενο συνεπή επιβάτη. 

Όσοι κυκλοφορούν στα μέσα σταθερής τροχιάς παρατηρούν συχνά την εικόνα επιβατών να περνούν αμέσως μετά από επιβάτες που επικύρωσαν το εισιτήριό τους. Έτσι, δημιουργήθηκε το νέο φαινόμενο του "ηλεκτρονικού τζαμπατζή". 

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver