Τι περιμένουμε το 2023 στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας



Το σημαντικότερο γεγονός για το 2023 - μετά το πρώτο εξάμηνο - θα είναι η αποχώρηση του μεγαλύτερου άχρηστου και ανίκανου υπουργού μεταφορών που πέρασε από αυτό το πόστο . 

Μην περιμένετε να επαναλάβω τα «αίσχη» του υπουργού που έκανε  τα τελευταία τέσσερα χρόνια . 

Όλοι τα γνωρίζετε πολύ καλά . 

Η επόμενη κυβέρνηση - και ειδικά ο νέος υπουργός μεταφορών - εκτός ότι θα πρέπει να διαχειριστεί τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιες επιχειρήσεις (προς το παρόν), θα πρέπει να πάρει και κρίσιμες αποφάσεις για το πόσες εταιρίες θα πληρώνει για να εκτελείται το μεταφορικό έργο στην Αθήνα.

 Όπως καταλάβατε 3 χρόνια τώρα οι πολυδιαφημισμένες «φθηνές» συμφωνίες του ΟΑΣΑ χωρίς την συνεχή «ενίσχυση» με δεκάδες εκατομμύρια από το υπουργείο μεταφορών θα  ήταν κενό γράμμα  με απρόβλεπτες καταστάσεις .

Το 2023 αναμένεται να τελειώσει και ο διαγωνισμός - κοροϊδία που αφορά την προμήθεια ηλεκτρικών λεωφορείων για την Αθήνα  Η ολοκλήρωση της παράδοσης αναμένεται το 2025.

Το 2023 αναμένεται η έναρξη των εργασιών αναβάθμισης 14 πεπαλαιωμένων συρμών της γραμμής 1. Η ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται το 2025.

Το 2023 αναμένεται η διενέργεια διαγωνισμού για νέες  προσλήψεις  στις συγκοινωνίες της Αθήνας . Μετά τη μαζική αποχώρηση των νέων οδηγών του προηγούμενου διαγωνισμού η κατάσταση είναι : «Τι 'χες Γιάννη, τι είχα πάντα;» .

Το 2023 αναμένεται να ξεκινήσουν και κάποια συγκοινωνιακά έργα υποδομών με χρόνο παράδοσης τις επόμενες δεκαετίες .


Ευτυχισμένο το 2023

 

 

 

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver