Μιχάλης Παπαδόπουλος: Τα καλύψαμε ΟΛΑ!!!!! ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ.



Ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι "το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος"


Στον μοιραίο σταθμό της Λάρισας βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος επέμεινε ότι η τηλεδιοίκηση λειτουργεί, με εργαζόμενο να τον διαψεύδει μόλις λίγα λεπτά μετά την επίμαχη δήλωση.

"Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός της Βουλής ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και την νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε" δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Παράλληλα, ο υφυπουργός τόνισε ότι "δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα, ούτε εντός της Βουλής, ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία", ενώ στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον σταθμάρχη για να εξηγήσει την διαδικασία στους δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του ο σταθμάρχης που βρισκόταν στην αίθουσα του σταθμαρχείου παρουσίασε την διαδικασία και είπε ότι "αυτό δεν είναι το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά τοπικός χειρισμός της διαδρομής", για να συμπληρώσει πως "η τηλεδιοίκηση βγήκε τελείως εκτός από τον Ιούλιο του 2019, αλλά και υπολειτουργούσε μέχρι το 2019".


"Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 χιλιόμετρα από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 χιλιόμετρα από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ" επεσήμανε ο εργαζόμενος.

Λίγο πριν το τέλος παρουσίασης της διαδικασίας πήρε τον λόγο ξανά ο υφυπουργός, μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για το αν λειτουργεί η τηλεδιοίκηση και είπε πως "η τηλεδιοίκηση όπως έχουμε πει θα είναι έτοιμη περίπου τέλος Σεπτεμβρίου, όμως αυτό το σύστημα, είναι αρκετό για να προλάβει ένα τέτοιο δυστύχημα". 

 

ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver