Τι μέλλει γενέσθαι με τα YUTONG λεωφορεiα;



Εδώ και μήνες ορισμένα άτομα στον ΟΣΥ σπάνε το κεφάλι τους πως θα εντάξουν τα YUTONG - που μας επέβαλε  το υπουργείο μεταφορών - στις εναπομείναντες γραμμές του ΟΣΥ. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όχι τα οχήματα - τα οποία είναι μια χαρά - άλλα ο τρόπος που δουλεύουν οι αστικές συγκοινωνίες στην ΕΛΛΑΔΑ . 

Γενικά θα πω ότι δεν έχει καμία σχέση πως δουλεύουν οι συγκοινωνίες στην ΕΥΡΩΠΗ με την ΕΛΛΑΔΑ . 

Γιαυτό και στήθηκε ο διαγωνισμός του ΟΑΣΑ για τις λεωφορειακές γραμμές ώστε να μην πατήσει ΚΑΜΙΑ ευρωπαϊκή ξένη εταιρία γιατί τότε θα γινόταν ο ΧΑΜΟΣ. Από πολλές απόψεις.

Δυστυχώς δεν θα αναπτύξω αυτό το τεράστιο και σοβαρό θέμα, αλλά θα περιοριστώ στη ελληνική πραγματικότητα και κακομοιριά που δέρνει τις αστικές συγκοινωνίες.

 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Τα οχήματα είναι μια χαρά για τα .... ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ δεδομένα

Διαβάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του οχήματος εύκολα μπορείτε να δείτε γιατί τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν στοχευμένα.

Μικρή μεταφορική ικανότητα επιβατών

Περιορισμένη διάρκεια λειτουργίας

Και ο κυριότερος λόγος η ελληνική ηλιθιότητα 

Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν σε μικρές και κυκλικές γραμμές (τοπικά) με μικρή επιβατική κίνηση και περιορισμένο ωράριο λειτουργίας . Η περιορισμένη διάρκεια λειτουργίας είναι πολύ σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας και ανατρέπει πολλές υποθέσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα . Έχει συζητηθεί ακόμα και να δημιουργηθούν αφετηρίες μέσα στα αμαξοστάσια ώστε να αλλάζονται τα οχήματα κατά την διάρκεια της ημέρας - αυτό δεν λέει τίποτα στην παρούσα φάση . Μέχρι να γίνουν οι δοκιμές (πραγματικές και όχι οι θεατρινίστικες όπως πριν ) κανείς δεν ξέρει πως θα κυλίσει το θέμα . Και όταν καταλήξουν και αποφασίσουν πως θα δουλεύουν  τα λεωφορεία ύστερα που θα αρχίσει να πέφτει η απόδοση της μπαταρίας τότε θα υπάρχουν πάλι συνεχείς αναθεωρήσεις. ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ δηλαδή.

Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο . Η ελληνική ανικανότητα και ηλιθιότητα που υπάρχει στον ΟΣΥ .  Είναι γνωστό ότι όλα τα οχήματα έχουν υποστεί αλλαγές ,τροποποιήσεις ή ακόμα και καταργήσεις των τεχνικών προδιαγραφών που δίνει ο κατασκευαστής Τα αυξημένα και σύγχρονα συστήματα  ασφαλείας που διαθέτουν αυτά τα οχήματα με την πάροδο του χρόνου θα πάρουν την κατιούσα . Και τότε θα δείτε τι έχει να γίνει....

Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ εκτενέστερα  με αυτό το θέμα . Εξάλλου ο μητσοτάκης απαγόρευσε να ασχοληθούν οι ηλεκτροδηγοί του ΟΣΥ με αυτό . Ίσως να μην γνωρίζει και ο ίδιος  ότι η ΑΘΗΝΑ διαθέτει ηλεκτρικά λεωφορεία και ηλεκτροδηγούς για πάνω από  μισό  αιώνα ...


 



ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver