Όταν έδιναν τα φώτα, εμείς φορούσαμε καπέλο!



Τα "σπάει" το σχόλιο του Γιώργου Μύρτσου στον sportdog, για την αρχαία Αθήνα, τους Τουρκόσπορους και τον μαθητή που με το γράμμα του διασύρει τον μεταξεταστέο Στουρνάρα!..
Ο μαθητής που διασύρει τον Στουρνάρα !

 Έχω ένα μήνυμα στο e-mail μου, από έναν μαθητή της Γ΄ Λυκείου, στα Χανιά. Το έστειλε στον Στουρνάρα και κυριολεκτικά τον διασύρει. Του λέει για το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ, στο οποίο θα εξεταστεί και αναφέρει στο γράμμα του στον υπουργό των Οικονομικών, ένα κομμάτι από το βιβλίο: «Αν η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση και η ανεργία είναι αυξημένη, τότε ο προϋπολογισμός πρέπει να είναι ελλειμματικός γιατί η διαρροή δαπάνης που γίνεται με την επιβολή του φόρου και που τείνει να μειώσει το εθνικό εισόδημα πρέπει να αντισταθμιστεί με τη δημιουργία μεγαλύτερης δαπάνης από το κράτος μέσω των δημοσίων δαπανών, ώστε το εισόδημα να αυξηθεί και να αποφευχθεί όσο γίνεται η ύφεση».

Κύριε υπουργέ, κόβεστε ! 

Όμως ο υπουργός βγαίνει και πουλάει τρέλα ! Και θέτει ερώτημα το παιδί:«Τι κάνετε, κύριε υπουργέ; Το ακριβώς αντίθετο. Αυξάνετε τη φορολογία στις ασθενείς οικονομικά και κοινωνικά τάξεις, το εισόδημα ολοένα και περισσότερο μειώνεται, χωρίς αυτά να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα, εκτός από το να βυθιζόμαστε περισσότερο στην ύφεση». Δηλαδή αν ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας έδινε εξετάσεις στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ, στη Γ΄ Λυκείου, θα έμενε στάσιμος! Διότι το βιβλίο άλλα λέει, κι άλλα εφαρμόζει ο υπουργός! Αν δεν είναι αυτό τραγελαφικό, τότε πιο είναι;

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver