Αλήθειες και ψέματα για τα ηλεκτρικά λεωφορεία




Όπως έχω δηλώσει και εγώ τα οχήματα που ήρθαν διαθέτουν προηγμένα συστήματα ασφαλείας και εποπτείας για την αποτροπή επικίνδυνων καταστάσεων . 

Στην παρούσα φάση - εκπαίδευση οδηγών και δοκιμαστική φόρτιση λεωφορείων - τίποτα δεν γίνεται σωστά για εμένα . Το σπασμένο τηλέφωνο παίζουμε. Πήξαμε σε άσχετους ....ειδικούς.

Το αμαξοστάσιο των ΤΡΟΛΛΕΥ στο ΡΟΥΦ απορρίφθηκε τελικά από την εγκατάσταση ηλεκτρικών φορτιστών και λεωφορείων διότι είναι ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ .

Την πρώτη φωτό την ανεβάζω για να μάθει ο άσχετος και βλάκας διευθυντής του ΟΣΥ - που πήρε αυτή την απόφαση για το αμαξοστάσιο του ρουφ - ότι καλά είναι τα video του youtube αλλά  η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. 

Τα ηλεκτρικά λεωφορεία περισσότερο κινδυνεύουν από τους άσχετους και ανίκανους  του project παρά από τίποτα άλλο .

Οι μπαταρίες στη παρούσα φάση τα σπάνε . Καινούργιες και κατά το ήμισυ πραγματικές συνθήκες . 100 χιλ. - 87% οι μπαταρίες , 153χιλ. (βράδυ- μποτιλιάρισμα) - 71% οι μπαταρίες . Θερμοκρασία 26C.

 Ας κάνουν πραγματικές δοκιμές για μια εβδομάδα ( αλλαγή λεωφορείων κάθε μέρα ) σε μια γραμμή ( γραμμές 2- 4-18-19 ζόρικες ειδικά από το μεσημέρι  μέχρι το βράδυ) , για να πάρουν μετρήσεις και να έχουν να λέμε μετά από 99 μήνες αν θα πέσουν οι μπαταρίες κάτω από 80%. Τι μόνο λόγια να είμαστε .

Προέκυψε ένα  θέμα με απώλεια ισχύος αλλά σε συγκεκριμένη οδηγική συμπεριφορά . Δεν είμαι σε θέση να το δοκιμάσω ο ίδιος αλλά το αναφέρω .

Αυτά είναι τα τελευταία νέα από το project αν και περιμένω να δω και τα power-bank να κάνουν και αυτά παρέλαση ... στην ΑΘΗΝΑ.







ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver