Δείξτε αλληλεγγύη! Μην απεργήσετε!Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας «σε ένδειξη αλληλεγγύης τουλάχιστον στους συναδέλφους τους στον ιδιωτικό τομέα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

«Αντιλαμβανόμαστε, υπογραμμίζει ο ΕΣΑ, το δικαίωμα των διεκδικήσεων κάθε κοινωνικής ομάδας αρκεί ο τρόπος και οι πρακτικές να μην έρχονται σε ευθεία σύγκρουση και να μην καταστρατηγούν τα δικαιώματα των άλλων.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι διανύουμε μια περίοδο κρίσιμη και ευαίσθητη για το αύριο τόσο των επιχειρήσεων όσο και των εργαζομένων σε αυτές. Περιοχές, όπως το κέντρο της Αθήνας πλήττονται ιδιαίτερα, καθώς καθημερινά βιώνουν μεταξύ άλλων τις συνέπειες των όποιων κινητοποιήσεων και υποφέρουν από αυτές.

Γι' αυτό θεωρούμε δίκαιο και σωστό και απευθύνουμε έκκληση στους εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, εν μέσω της εορταστικής περιόδου, σε ένδειξη αλληλεγγύης τουλάχιστον στους συναδέλφους τους στον ιδιωτικό τομέα».

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver