ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ Η ΔΕΗ !!!



ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ... 

Μοιάζει εξωπραγματικό την εποχή της οικονομικής κρίσης και της σκληρής λιτότητας, μια δημόσια εταιρεία μονοπώλιο να πληρώνει 3 εκατομ. ευρώ (χρήματα των φορολογουμένων) για να διαφημιστεί...

Κι όμως, στην Ελλάδα συμβαίνει και αυτό !

Το παραδέχτηκε μάλιστα και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, με έγγραφο που έστειλε στη Βουλή !

Τον περασμένο Αύγουστο λοιπόν, το ΔΣ της ΔΕΗ πήρε την απόφαση να διαθέσει το παραπάνω ποσό (ανώτατο όριο, διευκρινίζεται) τους επόμενους 10 μήνες ''για τη διαφημιστική προβολή της Εταιρεία, για την υποστήριξη της εμπορικής πολιτικής της, καθώς και για άλλες επικοινωνιακές δράσεις''.

Και μετά από αυτό, σήμερα, μαθαίνουμε ότι πρέπει να αυξηθούν τα τιμολόγια του ρεύματος έως 13% μεσοσταθμικά.

Ας δούμε τώρα πως δικαιολόγησε ο διευθύνων σύμβουλος τα 3 εκατομ. ευρώ για να διαφημιστεί η ΔΕΗ.

Είπε λοιπόν : '' Η Επιχείρηση οφείλει να ενημερώσει την Κοινή Γνώμη σχετικά με το πολύ σημαντικό αναπτυξιακό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό της έργο, αλλά και παράλληλα να προβάλλει με ειλικρίνεια μέσα από τους ανθρώπους της, το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό μιας εταιρείας που καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάλειπτη παραγωγή και παροχή της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας για τη χώρα, τους πολίτες, τις επιχειρήσεις''.

Αναφορικά με το ποσό των 3 εκατομ. που προβλέπεται να διατεθεί για τη διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ, ο Αρθούρος Ζερβός επισημαίνει ότι ''είναι ποσοστό 0,054% επί του κύκλου εργασιών, όταν επιχειρήσεις ανάλογου μεγέθους δαπανούν για τη διαφημιστική τους προβολή ποσοστό 1,20% επί του αντίστοιχου κύκλου εργασιών τους''.

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver