Δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠAπό το Γραφείο Τύπου

Η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε διάλογο επέλεξε τον αυταρχικό δρόμο της επίταξης των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες.

Αυτή η κυβέρνηση είναι καταδικασμένη να πολιτεύεται χρησιμοποιώντας αντιδημοκρατικούς τρόπους και πρακτικές.

Εγκλωβίζεται όλο και περισσότερο σε μια αυταρχική συμπεριφορά, χρησιμοποιεί ως εργαλεία το φόβο, τους εκβιασμούς, τη διαπόμπευση, τις απειλές, τη προβοκάτσια μόνο και μόνο για να εφαρμόσει τα μνημόνια και τις δεσμεύσεις της προς τους τοκογλύφους δανειστές.

Μέρα με τη μέρα συρρικνώνει τη Δημοκρατία. Είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση.

Βέβαια, όλα αυτά εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό, για να απαξιώσει τις αστικές συγκοινωνίες, όπως είχε πράξει και στο παρελθόν με άλλες επιχειρήσεις του Δημοσίου, προκειμένου να προλειάνει το έδαφος για τη εκποίησή τους είτε επιμέρους κερδοφόρων υπηρεσιών- φιλέτων είτε στο σύνολό τους σε ιδιώτες επενδυτές έναντι πινακίου φακής.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Θα βρεθεί απέναντι όχι μόνο στους εργαζόμενους των αστικών συγκοινωνιών αλλά στο σύνολο της κοινωνίας και κυρίως όλων εκείνων που είναι τα μεγάλα θύματα της πολιτικών της, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους ανέργους.

 Ο Πρόεδρος Βασίλης Σταθούσης

Tromaktiko
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver