Προκαλούν οι κομμουνιστές της ΔΑΣ: Πρώτα πρόδωσαν τους εργαζόμενους και ξεπούλησαν την απεργία και τώρα κάνουν μαθήματα στους άλλους!!! (Κλασικοί εβραιομαρξιστές-υποκριτές)



Στην Γενική Συνέλευση όπου μπήκε η ταφόπλακα της απεργίας, που με ενθουσιασμό είχε ψηφίσει ο κόσμος στην προηγούμενη συνέλευση, οι κομμουνιστές έπαιξαν για άλλη μία φορά βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων.

Διέσπασαν το μέτωπο των δυνάμεων που ήθελαν συνέχιση του αγώνα στηρίζοντας στην ουσία την πρόταση των κυβερνητικών δυνάμεων για συμβιβασμό και προσκύνημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε φυσικά η τελευταία, που οι ΔΑΣίτες προδίδουν τους εργάτες που υποτίθεται εκπροσωπούν... αυτό το κάνουν όλα τα συνδικαλιστικά κομματόσκυλα. Αυτοί έχουν και το θράσσος να παρουσιάζονται σαν αγωνιστές!

Δείτε την τελευταία τους ανακοίνωση, όπου κουνάνε το δάχτυλο σε άλλους (πάντα εκ του ασφαλούς εννοείται):

 "Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Η ΔΑΣ λίγες μέρες μετά την επίταξή μας, γραπτά με ανακοίνωση (31/01/13), αλλά και προφορικά όπου έγιναν ΔΣ, έθεσε το αίτημα... άμεσης πραγματοποίησης Εκτάκτων Γενικών Συνελεύσεων για την ενημέρωση των εργαζομένων και την λήψη αποφάσεων για τις παραπέρα κινήσεις μας...

Όμως με ευθύνη των πλειοψηφιών των Σωματείων, δεν έγιναν Γενικές Συνελεύσεις. Έτσι οι εργαζόμενοι δεν είχαν την απαραίτητη ενημέρωση πάνω στο θέμα (της επίταξης) και ακριβώς γι αυτό είναι - σε κάποιο βαθμό - συγχυσμένοι και φοβισμένοι.

 Το αποτέλεσμα είναι στην Γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ της 20ης Φεβρουαρίου, ΣΗΕΚ και Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, ενώ είχαν πάρει ομόφωνη απόφαση (ύστερα μάλιστα κι από την εισήγηση εργατολόγων) για συμμετοχή στην Απεργία, οι πλειοψηφίες των ΔΣ την τελευταία στιγμή την ανακάλεσαν, με την φτηνή δικαιολογία ότι οι εργαζόμενοι είναι φοβισμένοι και δεν θα ακολουθήσουν.

Αντίθετα οι ναυτεργάτες - αν και επιταγμένοι - αψήφησαν τις απειλές, νίκησαν τον φόβο και την τρομοκρατία και κράτησαν τα καράβια δεμένα στα λιμάνια, έχοντας απέναντί τους τα συμφέροντα και την εξουσία των εφοπλιστών .

Παράλληλα με τα παραπάνω οι διοικήσεις των Σωματείων παίζουν το κλασικό παιχνίδι , να ρίχνει το βάρος της ανάκλησης ο ένας στον άλλο.

Τους καλούμε να σταματήσουν να παίζουν εις βάρος των εργαζομένων, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποποιηθούν τις βαρύτατες ευθύνες τους. Εάν πράγματι υπάρχει φόβος στους εργαζόμενους, την ευθύνη την έχουν οι πλειοψηφίες των ΔΣ αφού αυτές καλλιέργησαν σε μεγάλο βαθμό τον φόβο και την σύγχυση.

Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη πριν σταλθούν τα χαρτιά της επίταξης, καλούσαν τους εργαζόμενους με sms <<να παρουσιαστούν αμέσως στη δουλειά, για να μην απολυθούν>>. Σταμάτησαν έτσι τον αγώνα χωρίς να γίνουν Γενικές Συνελεύσεις ενώ υπήρχε ο χρόνος, να ενημερωθούν και να αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Επίσης αυτό το διάστημα, κάποιοι σκόπιμα, προσπάθησαν να περάσουν το μήνυμα ότι αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να τραβήξει μπροστά, για να δικαιολογήσουν τον προσωπικό τους φόβο.

Με ποιο δικαίωμα προκαταβάλλουν με αυτόν τον τρόπο την κρίση των εργαζομένων ; Κρίνουν εξ ιδίων !!! Πώς οδηγήθηκαν σ αυτό το συμπέρασμα, αφού δεν κλήθηκαν οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν μέσα από Γενικές Συνελεύσεις ;

 Απαιτούμε την άμεση πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων με στάση εργασίας για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ώστε να παρθούν αποφάσεις σύγκρουσης σε ταξική κατεύθυνση. Μόνο έτσι θα υπάρξει ελπίδα, αλλιώς η ζωή μας θα γίνει κόλαση.

Δεν μπορούμε να ζούμε μέσα στην σκλαβιά που έχουν δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση με τις αποφάσεις και τις συνθήκες της και οι επιθυμίες του μεγάλου κεφαλαίου. Δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις, έχουμε και δικαιώματα, τα οποία προσπαθούν να καταστείλουν η κυβέρνηση με την βοήθεια των πλειοψηφιών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και όσων άλλων συμφωνούν με αυτήν την λογική.

Συνάδελφοι - συναδέλφισσες,

Θέλουν τον κόσμο φοβισμένο για να δικαιολογούν την απραξία τους και την στήριξή τους σ αυτήν την πολιτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ζητούν τώρα (οι ίδιοι που πριν λίγες μέρες έλεγαν το αντίθετο) από τους εργαζόμενους να εργαστούν υπερωριακά ώστε να αναπληρώσουν ένα μικρό μέρος των τεράστιων απωλειών εισοδήματος που υπέστησαν.

 Όλος ο <<αγώνας>> ήταν για να πάρουμε λίγα ψίχουλα παραπάνω στην υπερωρία ;;; ή μήπως περιμένουν την δικαστική δικαίωση ;;; Δεν βλέπουν πόσα χάσαμε απ την εφαρμογή των νόμων τους ;;; Λαός φοβισμένος πάντα νικημένος, λαός αγωνιζόμενος ποτέ χαμένος. "

Πηγή : ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver