Εξώδικο ΠΟΣ - ΠΕΠΕΜε σημερινό τους εξώδικο η ΠΟΣ προκηρύσσει την 3 ήμερη απεργία στις 23 24,25 Μαρτίου (ΠΟΣ) ενώ το σωματείο μας , όπως γράψαμε και χτες προκηρύσσει στάση εργασίας για τις 26,27,28 κ 29 Μαρτίου στις εμπορικές αμαξοστοιχίες και για τις ώρες 22.00 - 06.00.

Παράλληλα κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα από τον Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας για το πάγωμα της εφαρμογής του μισθολογίου.

Δημοσιεύουμε το εξώδικο της ΠΕΠΕ >

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 


Της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε.), που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Ομηρίδου Σκυλίτση 19 και εκπροσωπείται νόμιμα

Π Ρ Ο Σ 

Την «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ 

1. Υπουργό Οικονομικών – κ. Γιάννη Στουρνάρα, (Νίκης 5-7, Σύνταγμα).
2. Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων – κ. Κωστή          Χατζηδάκη, (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου).
3. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης – κ. Ι. Βρούτση, (Πειραιώς 40, Αθήνα).
4. ΟΜΕΔ – (Πλ.Βικτωρίας 7, Αθήνα). -

------------------------------ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε.), στη συνεδρίασή του στις 14 Μαρτίου 2013, αποφάσισε την κήρυξη και πραγματοποίηση 8ωρων επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας στα εμπορικά τραίνα στις 26, 27, 28 και 29 Μαρτίου 2013 (από ώρα 22,00 της 26.3.2013 έως την 06,00 της 29.3.2013), όλων των μελών του Σωματείου μας.

Θέματα της απεργιακής κινητοποίησης είναι: 
α) η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και
β) η εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας για τις υπερωρίες, τη νυχτερινή εργασία και την απασχόληση τις Κυριακές και αργίες. 

Για τα θέματα αυτά ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 2224/94, σας καλούμε σε δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ (Πλ.Βικτωρίας 7) την Πέμπτη 21.3.2013 και ώρα 12,00 π.μ.

 ------ 

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και τον ΟΜΕΔ, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Αθήνα 14 Μαρτίου 2013 

      Ο Πρόεδρος                                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ                                                     ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 


Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver