Ενας πρώην οδηγός της ΕΘΕΛ που σώθηκε από την κόλαση...



Ποτε στην ζωη μου δεν συμπάθησα το Δημόσιο!

Ποτέ δεν πάλεψα για να μπω σε αυτό. Σιχαίνομαι την νοοτροπία του, και το αραλίκι που προσφέρει ειδικά οι θέσεις γραφείου, και όχι η θέση μου ως οδηγός...

Οφείλω να πω, ότι ‘’κατά λάθος’’ προσλήφθηκα στα λεωφορεία.

Μου έφεραν την προκήρυξη του ΑΣΕΠ στο σπίτι και με παρακάλαγαν να πάω να φτιάξω τα χαρτιά! Στο τέλος μετά από 1 εβδομάδα με πείσανε.

Και έγινε ο διαγωνισμός και ωωωω τι χαρά ! ήμουν στους επιλαχόντες ! δεν πήγα !!!!

Και μετά από 2 χρόνια μου τηλεφώνησαν. Προσλάμβαναν επιλαχόντες. Και λέω ας πάω να δω τι εστί δημόσιο, έτσι για να ζήσω την εμπειρία. Και πήγα με σκοπό να κάτσω λίγο.

Μετά από 1 χρόνο κατάλαβα το χάλι του δημοσίου σε όλο του το μεγαλείο. Κατάλαβα επίσης ότι αυτή η δουλειά σε αυτό το περιβάλλον, με αυτές τις οδικές συνθήκες θα με σκοτώνει μερα την μερα. Είχα μια πολύ καλή ειδικότητα, αλλά σε λάθος χώρα.

Και ετσι αποφάσισα να παλέψω, για να μην πάω σαν το σκυλί στο αμπέλι που λένε. Και ξεκίνησα τον γολγοθά μου στο ψάξιμο, για άλλη γη και αλλα μερη, για να σωθώ.

Τα κατάφερα ύστερα από πολύ καιρό, να βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να πω ότι παραιτούμαι από την κόλαση της ΕΘΕΛ

Δεν αποκόμησα τίποτα καλό από αυτή τη δουλειά. Δεν υπάρχει εξάλλου τίποτα καλό! Το μόνο που ίσως μπορείς να πεις ‘’καλό’’ είναι ότι εκπαιδεύτηκα να περνώ μέσα από πολύ στενά σημεία……μόνο αυτό.

Επιπλέον είμαι στην ευχάριστη θέση να πω σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια τους άκουγα να μου λένε:

‘’πίνετε καφέ και παίζετε τάβλι’’, ‘’αλήτες οδηγοί’’, ‘’πολλά λεφτά παίρνετε, να σας κόψουν τους μισθούς’’ κ.α., ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ είχα τα κότσια να παραιτηθω, εμπρός λοιπόν ! μπείτε στην ΕΘΕΛ να γίνετε οδηγοί….να πίνετε και σεις φραπέ, να τρώτε δρομολόγια, να πληρώνεστε καλά, να ξυπνάτε την μια μέρα στις 4 το πρωι, την άλλη μέρα στις 2 το μεσημέρι, να πιάνετε δουλειά στο σύνταγμα και να σχολάτε στην γλυφάδα και άλλα ωραία πράματα……..

και επιτέλους να μειωθεί και η ανεργία, που τόσο πολύ φωνάζατε και μας λέγατε να παραιτηθούμε αν δεν μας αρέσει για να δουλέψει κάποιος που έχει όρεξη. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ !! Τι κότσια έχετε να τα βγάλετε πέρα.

Αλλά σας ξέρω…σας έμαθα…..όλο λόγια είστε…πράξεις 0 (σαν την επανάσταση που περιμένουμε να γίνει!!)

Δίνω λοιπόν ευχή και κατάρα (όπως είπε και ένας συνάδελφος) σε όλους εσάς τους απέξω, να καταφέρετε να μπείτε στα λεωφορεία. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ.

Γιατί απλά ξέρω ότι πάντα έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις να πεις…μόλις μπεις μέσα όμως…….(άστα βράστα)

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου που επί 4,5 χρόνια με ‘’ανέχτηκαν’’ και με βοήθησαν. Ευχαριστώ επίσης όλους του προιστάμενους και διευθυντές γιατι πρόλο που δεν ήμουν ούτε γλύφτης ούτε ρουφιάνος, μου φέρθηκαν με σωστό τρόπο.

Να ευχηθώ σε όλους τους συναδέλφους μου καλό κουράγιο και υπομονή.

Ενας πρώην οδηγός που σώθηκε από την κόλαση.

e-mail απο τον συνάδελφο Παναγιώτη Α........
 http://etheldrivers.blogspot.com/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver