ΟΑΣΘ: Έξωση από τα γραφεία και το αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης με δικαστική απόφαση



H είδηση δεν είναι αν θα κάνουν έξωση στον ΟΑΣΘ. Φυσικά και θα «τακτοποιηθεί». Το μεγάλο θέμα - και αντικείμενο σοβαρής συζήτησης - είναι γιατί  το το υπουργείο μεταφορών  πληρώνει στην ώρα τους - τους ακριβοπληρωμένους ιδιώτες των αστικών συγκοινωνιών - ενώ  τις δημόσιες εταιρίες αστικών συγκοινωνιών τις αφήνει να ρημάζουν χωρίς χρήματα. Είναι προφανές ότι τo γερμανικό μοντέλο των συγκοινωνιών  που μας επέβαλαν δεν τραβάει στην Ελλάδα - και φταίνε οι ίδιοι οι πολιτικοί - γιατί είναι πολλά τα λεφτά  ...

 

Νίκος Ηλιάδης  www.makthes.gr

Αντιμέτωπος με νέους, μπελάδες είναι ο ΟΑΣΘ, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να αποδώσει στους ιδιοκτήτες τα ακίνητα τα οποία μισθώνει εδώ και δεκαετίες. Μάλιστα η έξωση από τα ακίνητα θα πρέπει, σύμφωνα με την απόφαση, να γίνει εντός τριάντα ημερών, δηλαδή έως το τέλος Νοεμβρίου καθώς η δικαστική απόφαση φέρει ημερομηνία 27 Οκτωβρίου. 

Τα μισθωμένα ακίνητα τα οποία καταλαμβάνει η απόφαση είναι το εξαώροφο κτίριο επί της οδού Παπαναστασίου 90 όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΟΑΣΘ, αλλά και το μεγάλο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης. Εξαιρεί το αμαξοστάσιο του Φοίνικα καθώς σε αυτό υπάρχει συνιδιοκτησία του συνεταιρισμού “Ηρακλής” στον οποίο ανήκουν τα υπόλοιπα ακίνητα και του δήμου Καλαμαριάς.

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver