Κυριακή 28/4 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου

Πού και πότε θα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων το πρωί της Κυριακής

Διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν σταδιακά αύριο στην Καλλιθέα μέχρι τον Πειραιά, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Kallithea Run».

Ειδικότερα, από την Τροχαία θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους, περιοχές Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου & Πειραιά ως εξής:

- Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
- Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
- Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Δ. Φαληρέως έως την οδό Αιγέως , ρεύμα προς Καλλιθέα κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.
- Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.
Επιπλέον θα υπάρξει προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δαβάκη / Σιβιτανίδου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα. http://www.newsbeast.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver