Αποτελέσματα διαγωνισμού τηλεοπτικού σποτ ΣΑΣΘ



Στις 26 Νοεμβρίου 2012 στο πλαίσιο της διακρατικής συνάντησης εργασίας του έργου ATTAC και του 3ου Φόρουμ Κινητικότητας πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση των τηλεοπτικών σποτ που κατατέθηκαν στο ΣΑΣΘ.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Ένα όραμα για τη Θεσσαλονίκη: οι συγκοινωνίες, η κινητικότητα και η εικόνα της πόλης σε 20 χρόνια από τώρα» με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για βιώσιμη κινητικότητα με χρήση των Δημοσίων Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ), προτεραιότητα στα λεωφορεία, νέα μέσα μεταφοράς (Μετρό, Τραμ, Θαλάσσια συγκοινωνία, κα), αποθάρρυνση χρήσης ΙΧ αυτοκινήτου, χρήση ποδηλάτου, διευκόλυνση πεζών με έργα αστικής αναβάθμισης, αναπλάσεις, πεζοδρομήσεις, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος και βελτίωση της πόλης.

Ο Διαγωνισμός είχε ανακοινωθεί από το ΣΑΣΘ στο πλαίσιο των δράσεων της Εβδομάδας Κινητικότητας 2012.

Τα κριτήρια που αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν ήταν η ευρηματικότητα του σεναρίου, η αρτιότητα της παραγωγής και η πρωτοτυπία του μηνύματος.

Η βαθμολόγηση των τηλεοπτικών σποτ πραγματοποιήθηκε από τους συμμετέχοντες στο 3ο Φόρουμ Κινητικότητας καθώς και από τους διακρατικούς εταίρους του έργου ATTAC. Από τα σποτ που συγκεντρώθηκαν, τα ονόματα των 3 τελικών επιτυχόντων βάση της βαθμολογίας τους είναι:

1. Ζωή Δαλαΐνα, στην οποία απονέμεται το βραβείο των 500€


2. Γεώργιος Φλέγγας, στον οποίο απονέμεται το βραβείο των 250€


3. Τάσος Νικολάου, στον οποίο απονέμεται το βραβείο των 100€.


Επίσης, έπαινος των 50€, απονέμεται στους κάτωθι συμμετέχοντες.
  • Αθανασία Ξαφάρα 
  • Φωτεινή Μίκικη 
  • Μιχαλίτσα Τσαβαρή.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver