Με τον Αντώνη στο τιμόνι ...
(Στο 00:42 του βίντεο, ένας κύριος φωνάζει στον οδηγό «Πάτα τον, τον π...τη», αποδεικνύοντας πόσο αγαπημένο και οικείο πρόσωπο αισθανόμαστε όλοι οι Έλληνες τον Αντώνη Σαμαρά.)

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε τη σημαία της εκκίνησης στο 59ο Ράλι Ακρόπολις. Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας πρωθυπουργός δίνει το σήμα εκκίνησης στο Ράλι Ακρόπολις αλλά ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να το πάει ακόμα πιο πέρα, αφού του χρόνου θα συμμετάσχει στο Ράλι Ακρόπολις, με συνοδηγό τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί με κάθε τρόπο να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό -για να ξεπεράσει φέτος η χώρα μας τα 170 εκατομμύρια τουρίστες-, οπότε, την επόμενη εβδομάδα, θα κηρύξει την έναρξη του Gay Pride, ενώ θα παραστεί και στην Γιορτή του Κρασιού στο Δαφνί, όπου θα ανοίξει το πρώτο βαρέλι.

 Οι οδηγοί του Ράλι Ακρόπολις υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Αντώνη Σαμαρά και ο πρωθυπουργός έδωσε σε κάθε οδηγό ένα εικονισματάκι της Παναγίας και μια πλεξούδα σκόρδα, για να τα κρεμάσουν στον καθρέφτη και να μην στουκάρουν σε κάνα δέντρο ή πέσουν σε κάνα γκρεμό.

Πηγή

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver