Απίστευτο βίντεο: «Ψηφοφορία» στην Βουλή με τρεις βουλευτές που δεν μιλούσαν! Έξαλλη η ΚωνσταντοπούλουΤον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από μία «ψηφοφορία» στην Βουλή στην οποία συμμετέχουν τρεις (!) βουλευτές μία εκ των οποίων είναι και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ωρύεται για την διαδικασία, ονομάζοντάς την εικονική.

 Πρόκειται για «ψηφοφορία» η οποία διενεργήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης για τον νέο κώδικα των δικηγόρων.

Σε αυτήν ο προεδρεύων Κυριάκος Βριβιδάκης καλείται να ξεκινήσει την «ψηφοφορία» η οποία ωστόσο συμμετέχουν μόλις τρία μόλις άτομα, πλην της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η Θεοδώρα Τζάκρη από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης από την Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Βριβιδάκης ξεκινά να διαβάζει τα άρθρα και χωρίς καμμία καθυστέρηση λέει σε κάθε άρθρο που διαβάζει: «εγκρίνεται κατά πλειοψηφία».

 Όπως παρατηρούμε στο βίντεο κανείς από τους βουλευτές δεν αντιδρά για το εάν εγκρίνει ή όχι τα άρθρα, κάτι που εξοργίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξοργισμένη φωνάζει πως δεν μπορεί να υπάρχει ψηφοφορία από τρία άτομα την στιγμή μάλιστα που δεν ψηφίζουν.

Κατηγόρησε μάλιστα τον προεδρεύοντα πως μειώνει το κύρος του κοινοβουλίου μετατρέποντας την ψηφοφορία σε εικονική. Φτάνοντας στο άρθρο 31 η κυρία Κωνσταντοπούλου ρωτά ποιος συμφωνεί προκειμένου να εγκριθεί λέγοντας πως η ίδια δεν το ψηφίζει, ενώ δεν το ψήφισε και κανείς από τους παρευρισκομένους. Μάλιστα ρωτά τους άλλους δύο βουλευτές να μιλήσουν για το εάν εγκρίνουν το άρθρο, λέγοντάς τους: «δεν έχετε το πιστόλι στον κρόταφο».

Από ένα σημείο και ύστερα η κυρία Κωνσταντοπούλου φώναζε «όχι» σε κάθε άρθρο που διάβαζε ο κ. Βιρβιδάκης, ο οποίος ωστόσο την αγνοούσε προχωρώντας την ανάγνωση. Η ανάγνωση τελείωσε και ο προεδρεύων είπε: «η συνεδρίαση έληξε καλό σας απόγευμα»με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να φωνάζει και τους άλλους δύο βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να φεύγουν δίπλα δίπλα.


Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver