Καταγγελία αναγνώστριας για τον ΟΣΥ



Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστριας για τον ΟΣΥ
Γεια σας , είμαι η Μ…. σύζυγος οδηγού / ελεγκτή εισιτηρίων στα λεωφορεία , ήθελα να σας έκανα μια καταγγελία για τον Ο.ΣΥ, και συγκεκριμένα... αυτό που γίνετε στον έλεγχο εισιτηρίων ,εδώ και τρεις (3) μήνες περίπου εκεί κάθε μέρα βγαίνουν για έλεγχο 2 τζιπ το πρωί 06.00-14.00 και 2 τζιπ το απόγευμα 14.00-22.00 αποτελούμενα από 4 άτομα ελεγκτές εισιτηρίων από αυτά τα 4 άτομα που έχει το τζιπ κάθε μέρα οδηγεί και ένας από τους 4 ελεγκτές για να οδηγούν όλοι

Ξέρετε πως κάποιοι από αυτούς που βάζουν ανεξέλεγκτα να οδηγούν τα τζιπ ήταν οδηγοί και με εντολή του γιατρού της υπηρεσίας ( ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΡΑΦΑ ) τους κατέβασαν από το τιμόνι για διάφορα προβλήματα που είχαν ως ανίκανοι να οδηγούν ,

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

Ξέρετε πως κάποιοι από αυτούς που βάζουν να οδηγούν έχουν ερασιτεχνικό δίπλωμα και δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν κανένα όχημα υπηρεσιακό. 
Γιατί Χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης για να οδηγήσεις οποιοδήποτε υπηρεσιακό όχημα

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ;

Σας παρακαλώ πολύ να μην δείξετε αδιαφορία στην καταγγελία γιατί «Τζογάρονται» ανθρώπινες ζωές και κάποιοι από αυτούς είναι άκρος επικίνδυνοι οδηγοί από ότι μου λέει ο σύζυγος μου (ακόμα και ο σύζυγος μου λέει πως δεν πρέπει να οδηγεί και με χαρτί του γιατρού της υπηρεσίας του ).

Μπορεί να εξυπηρετούνται στην υπηρεσία τους , αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ζωή των ανθρώπων και να θέτει σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
http://www.newsnow.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver