ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΑΣΑ 07/10/2013




ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΑΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΔΕΥΤΕΡΑ 07/10/2013 ΣΤΙΣ 10:30 
ΘΕΜΑΤΑ : 
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ο.ΣΥ ΚΑΙ Σ.Σ.Ε ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΞΟΔΩΝ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥ (για αγωγές –μηνύσεις κατά της Εταιρείας μας ) 
 Μεταξύ άλλων:

 Στο σημερινό Δ.Σ. ακουστήκαν πολλές ανακρίβειες και πολλά ήταν για γέλια-κλάματα 
 
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946514_206658842821593_1469036351_n.jpg
Έγινε επίθεση άμεσα και έμμεσα στο Σκοκέα από 15 συνδικαλιστές . για τις ανακοινώσεις του και την μη παρουσία του στην συνάντηση για τις απαλλαγές με τον Διευθύνοντα. Οποίος θέλει να ακούσει την Συνεδρίαση του Δ.Σ, είμαι στην διάθεση του 6505 Υπερεσιακό τηλέφωνο Σκούλος ανάφερε ότι θα συνεχίσει την διαπραγμάτευση... 
 
Εδώ και τρία, σχεδόν, χρόνια εμείς οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ ΑΕ Δεχόμαστε µια πρωτοφανή και απίστευτης βαρβαρότητας επίθεση µε τη λεηλασία των µισθών την επιβολή αλλεπάλληλων χαρατσιών, την αφαίµαξη των αποθεµατικών των ασφαλιστικών ταµείων, τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και της ιατροφαρµακευτικής περίθαλψης, την ολοκληρωτική κατάργηση των εργασιακών δικαιωµάτων που µε τόσο αίµα κατακτήθηκαν τις προηγούµενες δεκαετίες.
 
Όλοι µας, καθηµερινά, βιώνουµε αυτές τις πρωτόγνωρες και τραγικές - συνάµα - καταστάσεις. 
Όλοι µας γνωρίζουµε και δείχνουµε τους κύριους υπαίτιους, τους στοχοποιούµε, αλλά το µεγάλο βήµα για τη ρήξη και τη σύγκρουση δεν το κάναµε ακόµα. 
 
Το συνδικάτο(ΟΑΣΑ) ήταν (και είναι) εντελώς απροετοίµαστο για να αντιµετωπίσει την ολοµέτωπη επίθεση της εταιρείας μας , οι οποία και επιδιώκει , µέσω της κοινωνικής αποσάθρωσης, την απαξίωση και τον αφανισµό του συνδικάτου που αποτελεί την ασπίδα προστασίας των εργαζοµένων. 
 
Στην προσπάθειά της αυτή, η εργοδοσία μας (Κράτος ) «διευκολύνθηκε» από το ρόλο που είχαν επιλέξει τις προηγούµενες δεκαετίες οι ηγεσία του συνδικάτου μας . 
 
Ένα ρόλο συν-διοίκησης και συγκυβέρνησης µε σφικτό κοµµατικό εναγκαλισµό και στο όνοµα της «καλύτερης» διαχείρισης του συστήµατος δηµιούργησαν τις συντεχνίες, µοιράζοντας «ψίχουλα» στους υπόλοιπους 
Ασφαλώς, µέρος της ευθύνης ανήκει σε όλους εµάς - - οι οποίοι και αποδεχθήκαµε αυτή την κατάσταση. 
Όµως, τώρα που «µατώσαµε», τώρα που νιώσαµε στο πετσί µας τις δαγκάνες του ∆ΝΤ, αλλάζουµε σιγά σιγά νοοτροπίες και αντιλήψεις. 
 
Οι µόνοι που δεν φαίνεται να έχουν αντιληφθεί τον κοινωνικό «Αρµαγεδώνα» που έρχεται καταπάνω µας, είναι οι συνδικαλιστικές µας ηγεσίες που, αντί να παίξουν επιτέλους το ρόλο τους, να ενώσουν και να οργανώσουν τους εργαζοµένους σε αποτελεσµατικές δράσεις, προσπαθούν µε µεγαλεπήβολες εξαγγελίες, µε αποσπασµατικούς και δήθεν κλαδικούς αγώνεςκαι με δηθεν µε απεργίες - «τουφεκιές»(που θα εξαγγείλουν ) να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και να διεκδικούν ψήφους, ώστε να κατοχυρώσουν τις «καρέκλες» τους και τα προνόµια (ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ. )που έχουν θεσπίσει οι ίδιοι για τους εαυτούς τους!! ∆εν αντιλαµβάνονται πως έχουν χάσει την εµπιστοσύνη των εργαζοµένων… και ότι έχουν καταντήσει στρατηγοί χωρίς στρατό;

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver