Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 08/10/2013



Συνάδελφοι, σσες
Σήμερα όπως ξέρετε έγινε η Γ.Σ. στην πλατεία Αττικής. Παρόλο που η συνέλευση είχε πλήρη απαρτία δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοι συνεχίζουν << αμετανόητοι>> να απέχουν ,χωρίς να καταλαβαίνουν τον κίνδυνο να αποφασίζουν οι άλλοι γι αυτούς χωρίς αυτούς, εγκλωβισμένοι οι περισσότεροι στο παρελθόν του ρουσφετιού και του βολέματος.

ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhA0kwhgaoSJ_IcnXA5rcmDsjOZl2-qqhl8EP30on2geNXnhmIQpgCRpUO3h7emRjEWEQkyyaaw-Dptg9Hv8rDMkh62NVZs3NHGMbFWOHO23LnLiytxqd_4dwvjFLKEwCtVEfLkv1RsYFUJ/s1600/enosiergazomenvn+ilpap.jpgΤΕΛΕΙΑ  ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Αντί όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα και να είμαστε μιά γροθιά ορισμένοι κοιτάζουν πως να βάλουν τρικλοποδιές σ΄ αυτό το προεδρείο και ειδικά όταν ξεβολεύονται.

Να ξέρετε ότι αυτό το προεδρείο με όποιες τυχόν ατέλειες και να έχει δεν θα κάνει πίσω με τίποτα .

Μοναδικός του σκοπός είναι πως θα μπορέσουμε να βγούμε περισσότερο αλώβητοι από τον εργασιακό μεσαίωνα που προσπαθεί να επιβάλλει αυτή η κυβέρνηση.

ΠΩΣ  ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΤΟ ΙΔΙΟ.

Από εκεί που δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τα προηγούμενα προεδρεία , εμείς έχουμε κάνει τρεις ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΈΣΑ σε έξι μήνες.

Φαίνεται  ότι αυτό ενοχλεί κάποιους όπως ενόχλησε και μερικούς το κάλεσμα της νομικού συμβούλου στην Γ.Σ. για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.

Συνάδελφοι ο εχθρός δεν είναι ο ΞΥΔΑΚΗΣ  Ή Ο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ αλλά ο κακός μας εαυτός που του δεν θέλει να ενεργοποιηθεί με τίποτα και περιμένει να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα.

Το είπαμε και σήμερα ότι σε αυτό τον δύσκολο και βάρβαρο αγώνα δεν περισσεύει κανένας .

Αλλά ότι έχει να κάνει με τυχόν οικονομικές ατασθαλίες και με τα χρήματα των συναδέλφων να ξέρετε ότι θα αποδοθούν ευθύνες και δεν θα μείνει τίποτα κρυφό.

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .

Με τρείς γενικές συνελεύσεις , με ανοιχτα τα τηλέφωνα όλο το 24ωρο, με ανοιχτό το σωματείο ας ψάξουν αλλού κάποιοι για να δικαιολογήσουν την δική τους ανυπαρξία.

ΜΗΝ  ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ .

Όλοι  μαζί κάτι μπορούμε να επιτύχουμε.

Σαν  ΣΑΚ δεν πρόκειται να βγάλουμε καμία ανακοίνωση πρός τους συναδέλφους διότι υπάρχουν οι ανακοινώσεις της ΕΝΩΣΗΣ και ότι γίνεται καλό ή κακό είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας και δεν υπάρχει πιστεύουμε νόημα εφόσον βρισκόμαστε μέσα στο προεδρείο να βγάλουμε άλλες ανακοινώσεις πέρα από αυτές που φέρουν την σφραγίδα της ΕΝΩΣΗΣ. αφού και εμείς οι ίδιοι συμμετέχουμε στο προεδρείο.

http://sakilpap.blogspot.gr/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver