Τροποποιήσεις λεωφ. γραμμών στο Δήμο Πειραιά λόγω επέκτασης του Τραμ από την ΚΥΡΙΑΚΗ 23/02/2014
*Αναλυτικές οδηγίες για το διαχωρισμό της γραμμής τρόλλεϋ 20 σε δύο κυκλικές γραμμές μπορείτε να διαβάσετε  ΕΔΩ

**Την Κυριακή 23/02/2014 μέχρι τις 7:00 π.μ. θα γίνουν τροποποιήσεις στις λεωφορειακές γραμμές και γραμμές τρόλεϊ που επηρεάζονται από τις ρυθμίσεις λόγω των εκτελούμενων έργων. Ειδικά οι λεωφ. γραμμές 904,906,909,915 μέχρι τις 7:00 π.μ. δεν θα εκτελούν δρομολόγια.

*** Χάρτης  των τροποποιημένων διαδρομών ΟΑΣΑ στο Πειραιά  . πατήστε   ΕΔΩ

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι λόγω των μόνιμων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (μονοδρομήσεις, αντιδρομήσεις) που θα εφαρμοσθούν στο κέντρο του Δήμου Πειραιά από την ΚΥΡΙΑΚΗ 23/02/2014 στο πλαίσιο των έργων κατασκευής της «επέκτασης ΤΡΑΜ στον Πειραιά», θα εφαρμοσθούν τροποποιήσεις στις διαδρομές των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ που διέρχονται από το κέντρο του Πειραιά:

Οι λοιπές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ (παρακάτω πίνακας) που διέρχονται από τον Πειραιά δεν επηρεάζονται από τις ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν στις 23/02/2014.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Παρακάτω αναφέρονται οι στάσεις στην κεντρική περιοχή του Πειραιά που επηρεάζονται από τις αλλαγές των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ.ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver