ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ στον ΗΛΠΑΠ



Απο πότε έχει να δουλέψει η ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ στον ΗΛΠΑΠ;
ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
Πόσες φορές αλλάξανε μηχανήματα;


Τα λεφτά είναι πολλά.....
Διαβάστε και βγάλτε άκρη, όποιος γνωρίζει είναι υποχρεωμένος να μιλήσει
Η n-topos έχει ένα συμβόλαιο συντήρησης και αναβάθμισης για αυτό το έργο, έως το 2014. 

Σύστημα Τηλεματικής του ΗΛΠΑΠ
troleiTο πρώτο και μοναδικό Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων στην Ελλάδα, αναπτύχθηκε το 1997 εξ' ολοκλήρου από την n-topos για τις ανάγκες του ΗΛΠΑΠ και βρίσκεται εν πλήρη λειτουργία έως σήμερα

Το Σύστημα περιλαμβάνει και ένα αναλογικό σύστημα ραδιο-επικοινωνιών (RF) -σχεδιασμένο και υλοποιημένο από την n-topos- το οποίο καλύπτει όλο το λεκανοπέδιο (με αναμεταδότες στον Υμηττό, την Πάρνηθα και τον Κόκκινο Μύλο) και έχει σχεδιασθεί για 500 οχήματα και διαχειρίζεται ένα δίκτυο μαζικής μεταφοράς αποτελούμενο από 21 γραμμές με πάνω από 350 οχήματα μέσα στην Μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. 

Το σύστημα, το οποίο έχει εγκατασταθεί εδώ και 12 χρόνια σε 190 οχήματα, επιτρέπει την επίβλεψη και διαχείριση του στόλου των τρόλεϊ σε πραγματικό χρόνο και την παρακολούθηση των οχημάτων από το Κέντρο Διαχείρισης Οχημάτων (ΚΔΟ) ενώ διαχειρίζεται πληροφορία σχετικά με την τήρηση των δρομολογίων, τις ακυρώσεις εισιτήριων, την κατάσταση του οχήματος και την ταυτότητα των οδηγών.

Το ΚΔΟ ενημερώνει επίσης τους επιβάτες για το δρομολόγιο και τις επερχόμενες στάσεις, μέσω ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), εγκατεστημένων μέσα στο όχημα.

Το Γεωγραφικό Σύστημα πληροφοριών (GIS) αποτελείται από ένα αστικό χαρτογραφικό υπόβαθρο όπου απεικονίζονται τα οικοδομικά τετράγωνα, οι δρόμοι, οι στάσεις και τα ονόματα οδών για όλες τις περιοχές που καλύπτονται από διαδρομές οχημάτων.
Πάνω από το επίπεδο GIS, εμφανίζονται τα κινούμενα οχήματα με κατάλληλα σύμβολα, ανάλογα με την τήρηση των χρόνων του δρομολογίου. Το σύστημα παρέχει πλήθος λειτουργιών διαχείρισης και επεξεργασίας του Γεωγραφικού υποβάθρου στους χρήστες του ΚΔΟ ενώ νέες διεργασίες προβλέπεται να συμπεριληφθούν στο μέλλον.
Έχουν αναπτυχθεί εφαρμογές απεικόνιση της θέσης και της κατάστασης των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο και υψηλής ακρίβειας αλγόριθμοι matching ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα του σήματος εντός των οικοδομικών τετραγώνων σε ακρίβεια <5μ.
Η n-topos έχει ένα συμβόλαιο συντήρησης και αναβάθμισης για αυτό το έργο, έως το 2014.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver