Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Διορίζονται οι γενικοί γραμματείς Π.Πέρκα και Δ.ΤζώρτζηςΕπιτέλους, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποκτά βηματισμό. Δόθηκε η εντολή για την έκδοση των ΦΕΚ διορισμού της γενικής γραμματέως Μεταφορών Πέτης Πέρκα (επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ, επιλογή του Χρ.Σπίρτζη) και του γενικού γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Δημήτρη Τζώρτζη (με προϋπηρεσία σε HOL και Intracom, επιλογή του Γ. Σταθάκη).
Ειδικότερα, στις σχετικές αποφάσεις που υπογράφουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης αναφέρεται:
-Διορίζουμε από 29-4-2015, την Θεοπίστη Πέρκα του Χαραλάμπους, ως Γενική Γραμματέα επί θεμάτων Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπως αυτά ορίζονται σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1β του Π.Δ. 109/27-8-2014 «Οργανισμός του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων» (ΦΕΚ Α΄/176/29-8-2014) με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων.
-Διορίζουμε τον Δημήτριο Τζώρτζη του Νικολάου στη θέση του Γενικού Γραμματέα, της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων από 1-4-2015.

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver