Ανακοίνωση σωματείων εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ για το επικείμενο δημοψήφισμαΑνακοίνωση εξέδωσαν τα σωματεία εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, ΣΗΕΚ, ΣΗΤΑ) για το επικείμενο δημοψήφισμα. Όπως αναφέρεται σε αυτό, "είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα βιώνουμε κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Αυτές τις δύσκολες ώρες όλες και όλοι δοκιμαζόμαστε και καλούμαστε να αποφασίσουμε, την Κυριακή 5 Ιουλίου, «με ποιούς θα πάμε και ποιούς θα αφήσουμε».

 Οι αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές, είναι αυτές που εδώ και 5 χρόνια προκάλεσαν στην χώρα μας συνθήκες κοινωνικής καταστροφής, πρωτοφανούς ανεργίας, μετανάστευσης των παιδιών μας, περικοπών μισθών και συντάξεων, ισοπέδωση εργασιακών δικαιωμάτων, κατάρρευσης και απαξίωσης των κοινωνικών υποδομών και ανείπωτου πόνου.

Είναι προφανές, ότι η συνέχιση της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας και η λήψη νέων σκληρών μέτρων θα οδηγήσει την κοινωνία σε αδιέξοδο, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

 Όμως, οι δανειστές σε συνεργασία με τους εγχώριους εκπροσώπους τους, έχουν βαλθεί να επιβάλουν στη συνείδηση του ελληνικού λαού ότι ο μόνος τρόπος για την επιβίωση της χώρας, είναι αυτός που περνάει μέσα από το δρόμο των μνημονίων.

Την Κυριακή οι Έλληνες αποφασίζουμε κυρίαρχα για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, κόντρα στις βουλές των τοκογλύφων οι οποίοι μέσω ψευδοδιλλημάτων, ωθούν την ελληνική κοινωνία στο να αποδεχθεί τη λιτότητα, την ύφεση, την ανεργία, το μαρασμό και την κατήφεια.

Έχουμε χρέος να ανακόψουμε την ολομέτωπο επίθεση και να αντισταθούμε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία.

Λέμε ΟΧΙ στα μνημόνια.

Λέμε ΟΧΙ στην τρομοκρατία που τόσο έντεχνα καλλιεργούν τα Μέσα.

Λέμε ΟΧΙ στη συνέχιση των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις

Λέμε ΟΧΙ στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της καταστροφής.

Λέμε ΟΧΙ στην ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων.

Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου.

Λέμε ΟΧΙ στην αναξιοπρέπεια.

Λέμε ΟΧΙ στους εκβιασμούς.

Λέμε ΟΧΙ και απαιτούμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το πέρασμα των τραπεζών υπό δημόσια ιδιοκτησία και κοινωνικό έλεγχο, την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου υπέρ του λαού, την αποκατάσταση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας για ανάπτυξη σε όφελος του λαού και του τόπου, πέρα και έξω από τα μνημόνια της συμφοράς".

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver