Πως θα κινηθούν τα λεωφορεία και τρόλλεϋ (Ο.ΣΥ.) κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα



29/4/2016 Μ. Παρασκευή: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλλεϋ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \\\"Σαββάτου\\\" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

30/04/2016 Μ. Σάββατο: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλλεϋ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \\\"Κυριακής & Αργιών\\\" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση. β) Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι Γραμμές του κέντρου (π.χ 100).

01/05/2016 Κυριακή του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \\\"Κυριακής & Αργιών\\\" ενώ για τα τρόλλεϋ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα \\\"Κυριακής & Αργιών\\\"

02/05/2016 Δευτέρα του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \\\"Κυριακής & Αργιών\\\" ενώ για τα τρόλλεϋ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα \\\"Κυριακής & Αργιών\\\"

03/05/2016 Τρίτη του Πάσχα και εορτασμός Πρωτομαγιάς: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλλεϋ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \\\"Κυριακής & Αργιών\\\" με την ιδιαιτερότητα ότι οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver