ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ του Σπίρτζη! Μίλησε σε άδειο μαγειρειό...Η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, κάτι που πλέον αποτυπώνεται και στις γιορτές που κάνει το κόμμα για τα δύο χρόνια του στην εξουσία.

Τρίπολη, Κοζάνη, Ξάνθη είναι μερικές από τις περιοχές που στις αίθουσες βρίσκονταν κυρίως μετακλητοί και συγγενείς.

Σε όλες αυτές τις περιοχές προστίθεται πλέον και η σύσκεψη που έγινε υπο την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ Λαυρεωτικής, που είχε ως κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Χρίστο Σπίρτζη.

Η σύσκεψη αυτή είχε μία πρωτοτυπία. Δεν έγινε σε γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε κάποια αίθουσα από αυτές που διαθέτουν συνήθως οι δήμοι στα κόμματα για τέτοιες συγκεντρώσεις, αλλά ελλείψη κόσμου, έγινε στο μαγειρειό «Ποσειδώνιο».

Εκεί στο μαγειρειό, κεντρικός ομιλητής ήταν όπως βλέπουμε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Σπίρτζης, ο οποίος έκατσε στο κεντρικό τραπέζι το οποίο όπως βλέπουμε ήταν δίπλα από το ψυγείο, με το διπλανό να φαίνεται άδειο… αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

 Όπως μαθαίνουμε συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα προβλήματα της Αττικής και κυρίως τα αναπτυξιακά έργα. Έργα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της Αττικής (επιπτώσεις Αεροδρομίου, χωροταξικά, πολιτισμός, τουρισμός, πρωτογενής τομέας, συγκοινωνίες κλπ).

Βεβαίως στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν κυρίως τα θέματα της περιοχής και ειδικότερα η ανάπτυξη του λιμανιού του Λαυρίου και η μετεξέλιξή του από εμπορικό σε επιβατικό. Κάτι που αν γίνει θα το καταστήσει στο μέλλον και ευρωπαϊκό κέντρο της κρουαζιέρας.Παράλληλα όπως μαθαίνουμε συζητήθηκε και η αξιοποίηση του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα για τα παραπάνω θέματα, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τις θέσεις της Περιφέρειας σε όλα τα παραπάνω αναπτυξιακά έργα.

Όλα αυτά όμως ειπώθηκαν χωρίς την παρουσίαση κάποια μελέτης με οικονομοτεχνικές λεπτομέρειες και περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις, χωρίς χαρτιά, αλλά μόνο με χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντιλα…


http://www.press-gr.com/2017/03/blog-post_3315.html
thepaper.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver