Σύμβαση παροχής υπηρεσιών ΕΛ.ΑΣ - Fraport για 14 περιφερειακά αεροδρόμια



Σε σύμβαση παροχής υπηρεσιών προχώρησαν η Ελληνική Αστυνομία και η Fraport Greece , για 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και συγκεκριμένα για τα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σαντορίνης, Μυκόνου, Μυτιλήνης, Σάμου και Σκιάθου.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και από την Fraport Greece οι Alexander Zinell και Ιan Matheson, CEO και COO της εταιρείας, αντίστοιχα.

Η στελέχωση των αεροδρομίων από την Ελληνική Αστυνομία θα καλύπτει υπηρεσίες τάξης, ασφάλειας, τροχαίας και διαβατηριακού ελέγχου, όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία και τη σύμβαση.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της σύμβασης θα παραχωρηθούν δωρεάν στην Ελληνική Αστυνομία - σε κάθε αεροδρόμιο - χώροι, υλικοτεχνικός εξοπλισμός και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, ενώ προβλέπεται και παροχή μεγαλύτερων χώρων και εγκαταστάσεων, σε περίπτωση μελλοντικής αύξησης της εναέριας κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι το έργο ασφάλειας αερομεταφορών (έλεγχος ασφαλείας χειραποσκευών, αποσκευών φορτίου - ταχυδρομείου, προμηθειών αερολιμένα κ.λπ.) θα ανατεθεί από την Fraport Greece σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, γεγονός που συνεπάγεται εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού και πόρων για την Ελληνική Αστυνομία.

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver