Αποκλείεται ολόκληρη περιοχή λόγω ανικανότητας σχεδιασμού ..



Αγαπητό tromaktiko, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών του «Σταθμού Λαρίσης»

Στις υπόγειες διαβάσεις επί της Κωνσταντινουπόλεως δεν υπάρχει τρόπος διέλευσης των ΑMEA και των ατόμων τρίτης ηλικίας , διότι δεν έχει προβλεφτεί η εγκατάσταση ανελκυστήρων η μηχανημάτων για τα άτομα αυτά, πράγμα απαράδεκτο για τα σημερινά δεδομένα στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών , πρωτεύουσας κράτους Της Ε.Ε.

Εκτός από τις υπόγειες διαβάσεις που κατασκευάστηκαν από το 2004 και εντεύθεν ( η μια πρόσφατα το 2017), υπήρχε παράλληλα και μια υπέργεια γέφυρα που επέτρεπε σε μας τους κατοίκους του Κολωνού να περνάμε χωρίς πρόβλημα και με ασφάλεια πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές και να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ όπως ΜΕΤΡΟ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (Γραμμές Β5, Χαϊδαρίου κλπ). ΤΡΟΛΛΕΥ.

Κατά την διάρκεια απεργιών υπαλλήλων ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως και κάθε ημέρα από 00.30-04.30 οι υπόγειες διαβάσεις κλείνουν ερμητικά με ρολά και λουκέτα, με αποτέλεσμα να καθιστά αποκλεισμένη όλη την περιοχή , διότι είναι αδύνατη η διέλευση μας από αυτό το σημείο και πρέπει να διανύουμε απόσταση 400-500μετρων έως την γέφυρα της ΠΛ. Αττικής και να επιστρέφουμε με άλλα 400-500μετρα χειμώνα καλοκαίρι με ζέστη και με κρύο για να χρησιμοποιήσουμε τα ΜΜΜ για την δουλειά μας.

Σημειωτέον δε ότι η παλαιά υπόγεια διάβαση δεν φυλάσσεται , έχει ανεπαρκή φωτισμό , είναι ακάθαρτη και σπασμένα σκαλάκια με κίνδυνο τραυματισμών μας .

Επίσης πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως λειτουργεί εδώ και χρόνια Δημοτικό Σχολείο στο όποιο πηγαίνουν παιδιά τα οποία κατοικούν επί των οδών Σάμου, Ιουλιανού, και τα οποία όταν κλείνουν οι υπόγειες διαβάσεις πρέπει τις ημέρες αυτές να κάνουν 1.000 μέτρα το πρωί να πάνε σχολείο και άλλα 1.000 μέτρα το μεσημέρι για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Απαράδεκτα πράγματα .

Έχω υποβάλλει έγγραφη διαμαρτυρία τον Σεπτέμβριο του 2016 για αυτό το θέμα και δεν έχω λάβει μέχρι σήμερα καμιά απάντηση.

Και ρωτώ είναι δυνατόν να αποκλείεται μια ολόκληρη περιοχή , λόγο ανικανότητες πρόβλεψης σχεδιασμού κάποιων αρμοδίων???

 Με εκτίμηση 

Αναγνώστης
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver