Καταγγελία ότι ο εργολάβος καθαριότητας συγκοινωνιακού οργανισμού, πήρε πίσω το Δώρο Χριστουγέννων



Καταγγελίες εργαζομένων για παρανομίες των εργοδοτών τους έγιναν στην ΓΣΕΕ οι οποίοι ναι μεν κατέβαλαν το δώρο των Χριστουγέννων στους υπαλλήλους τους για να μη διωχθούν ποινικά, ωστόσο τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν τα χρήματα.

Οι καταγγελίες είναι πολλές , με σημαντικότερη αυτή : Όπως δήλωσε στο ΡΘ ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ Δ.Καραγεωργόπουλος πρόκειται για εργολάβο καθαρισμού μεγάλου συγκοινωνιακού φορέα στη Βόρεια Ελλάδα.

Υπογράμμισε πως οι συγκεκριμένες καταγγελίες ελέγχονται και πως ετοιμάζεται επιστολή προς τον φορέα για το αν γνώριζε την πρακτική του εν λόγω εργολάβου.

Κι επειδή, μεγάλος συγκοινωνιακός φορέας στη Β.Ελλάδα, είναι ένας, δηλαδή ο ΟΑΣΘ, θα έχουμε σύντομα τη διαλεύκανση της υπόθεσης...

Πάντως, η κάκιστη αυτή πρακτική, είναι ευρέως διαδεδομένη. Καθάρματα εργοδότες, που παίρνουν εργολαβίες σε σκοτωμένες τιμές, βγάζουν τη "ζημιά" από τους εργαζόμενους.

Τους πληρώνουν όσα θέλουν και τα υπόλοιπα (δώρα, υπερωρίες, Κυριακές) τα πληρώνουν για να φαίνονται νόμιμοι και την ίδια ώρα, μπράβοι τους "συνοδεύουν" τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ και τους αναγκάζουν να βγάλουν και να δώσουν πίσω τις επιπλέον αποδοχές.

Οι εργαζόμενοι -συνήθως γυναίκες- φοβούνται να καταγγείλουν την μαφιόζικη αυτή πρακτική, γιατί θα χάσουν τη δουλειά τους.

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver