Ψηφιακές κάμερες στις λεωφορειολωρίδες τοποθετεί ο ΟΑΣΘΝέες ψηφιακές κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα προκειμένου να ενταθούν οι έλεγχοι στους παραβάτες οδηγούς.

Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Σάββας Παναγιωτίδης, έχουν γίνει οι πρώτες συναντήσεις με τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν οι ψηφιακές κάμερες.

Όπως είπε ο ίδιος οι κάμερες θα μπορούν να τοποθετηθούν σε περίπου 30-40 σημεία των λεωφορειοδρόμων. «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Υπάρχει πραγματική κατάληψη στις λεωφορειολωρίδες από ασυνείδητους οδηγούς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτίδης, ο οποίος σημείωσε ότι οι απαραίτητες εργασίες θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες και θα ξεκινήσει με μεγαλύτερη ένταση η ψηφιακή καταγραφή των παραβάσεων σε βάρος όσων κινούνται ή σταθμεύουν στις λεωφορειολωρίδες.

Πηγή: http://voria.gr
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver