Κινητικότητα: Ποιοι φορείς είναι «πρωταθλητές» στις αποχωρήσειςΔύο δημόσιοι οργανισμοί αποδεικνύεται ότι, όχι μόνο κατέχουν αλλά και δύσκολα θα παραδώσουν, τα «σκήπτρα» των δημοσίων οργανισμών που καταγράφουν τις μεγαλύτερες τάσεις φυγής στις τάξεις των υπαλλήλων τους, οι οποίοι έσπευσαν δύο φορές που τους δόθηκε η ευκαιρία να αποχωρήσουν αναζητώντας ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Ο λόγος για τον ΕΦΚΑ και τον ΟΣΥ οι οποίοι και στους δύο κύκλους κινητικότητας ήταν οι δύο πρώτοι στη λίστα των φορέων προέλευσης, «προσφέροντας» -αντί για θέσεις- το προσωπικό τους στο νέο σύστημα μετατάξεων στο δημόσιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο για την συμμετοχή στον πρώτο και των δεύτερο κύκλο κινητικότητας, από τον ΕΦΚΑ ζήτησαν να φύγουν 125 υπάλληλοι στον πρώτο κύκλο και 254 στον δεύτερο, με τον Ασφαλιστικό Φορέα είναι πρώτος και… με διαφορά στις αιτήσεις αποχώρησης.

Δεύτερος ο ΟΣΥ, του οποίου 64 υπάλληλοι ζήτησαν να αποχωρήσουν τον περασμένο χειμώνα και 137 πριν λίγες εβδομάδες, στη διάρκεια του δεύτερου κύκλου κινητικότητας.

Πηγή
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver