ΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 177.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΕΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣΣαν τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας ομοιάζει η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όπου λειτουργούν με την λογική ότι αρπάξουμε και ότι προλάβουμε να μοιράσουμε και να κλέψουμε στους κολλητούς και στους ημέτερους..Η χώρα πάει σε εκλογές και λίγες ώρες πριν την διάλυση της βουλής ο υπουργός υποδομών κύριος Σπίρτζης με την μορφή του κατ` επείγοντος μοίρασε 177.000 ευρώ σε εταιρείες κολλητών και συμβούλων..

Η εν λόγω βέβαια απόφαση της απευθείας ανάθεσης κινείται μέσα στο θεσμικό πλαίσιο του αριστερού νόμου 4412/2016 όπου δίνει την δυνατότητα σε υπουργούς να αναθέτουν έργα με απευθείας αναθέσεις έως του ποσού των 135.000 δίχως διαγωνισμό και αυτό είναι ακόμη μια πολιτική του ηθικού πλεονεκτήματος.

Μια εκ των περιπτώσεων αυτών είναι και η εν λόγω απόφαση του κυρίου Σπίρτζη με ημερομηνία 6-6-2019 όπου διέθεσε 177.000 ευρώ σε τρεις εταιρείες όπως θα δείτε παρακάτω με αντικείμενο σύμβασης Παραχώρησης, για τη συλλογή, οργάνωση και επεξεργασία των προπαρασκευαστικών στοιχείων για τη διερεύνηση της επέκτασης του φυσικού αντικειμένου του Αυτοκινητόδρομου με Σύμβαση Παραχώρησης Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) (εδώ γελάμε)..

Μια εκ των εταιρειών που έχει αναλάβει το εν λόγω έργο ονομάζεται ΜΕΝΤΟΡ 17 ιδιοκτησίας της γνωστής δημοσιογράφου Αλεξάνδρας καπελετζή η οποία τυγχάνει να είναι σύζυγος γνωστού επιχειρηματία στο χώρο της επικοινωνίας όπου η εταιρεία του βάρεσε κανόνι και με οφειλές στο δημόσιο. Οι κακές δημοσιογραφικές γλώσσες μιλάνε πως ο εν λόγω κύριος τυγχάνει να είναι και σύμβουλος επικοινωνίας του κυρίου Σπίρτζη.


Προφανώς αντιλαμβάνεστε πως εάν είχε οφειλές στο δημόσιο δεν θα μπορούσε να λάβει φορολογική ενημερότητα και να συμμετάσχει σε δημόσιο διαγωνισμό για αυτό τι κάνουμε;

Συστήνουμε μια εταιρεία στο όνομα της Συζύγου (μπροστινή) η οποία όπως θα δείτε το αντικείμενο εργασιών σύμφωνα με το καταστατικό ουδεμία σχέση έχει με το αντικείμενο του έργου με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ και με ημερομηνία ανακοίνωσης ΓΕΜΗ στις 17/1/2019.

Το ακόμη πιο απίστευτο της εν λόγω απόφασης του Σπίρτζη είναι πως αναφέρει ότι η ανάθεση έγινε λόγω της εμπειρίας της εν λόγω εταιρείας σε αντίστοιχα έργα και εμείς αναρωτιόμαστε κύριε υπουργέ από τις 17/1/19 έως και τις 6/6/2019 που υπογράψατε την σύμβαση είχε μεγάλες και άλλες εμπειρίες με το υπουργείο σας;;

https://bankstersae.blogspot.com/2019/06/177000.html

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver