ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! Αύξησαν τα διόδια της Αττικής Οδού γιατί τους εξαπάτησε ο (...ανήξερος) Σπίρτζης



Fotis Kollias 


Ο κ. Σπίρτζης είχε υποσχεθεί στους μετόχους της Αττικής Οδού πως θα τους δώσει διετή παράταση της σύμβασης και το έργο κατασκευής του προαστιακού από το Κορωπί μέχρι το Λαύριο. Έτσι είχαν πάρει πίσω την απαίτηση για αυξήσεις και περίμεναν την παράταση...

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πέρασε γιατί υπάρχουν και άλλα συμφέροντα στη χώρα ή επειδή ο υπουργός Υποδομών έδινε κούφιες υποσχέσεις.

Όταν διαπιστώθηκε πως δεν θα τηρήσει τα συμφωνημένα (και ενώ συζητούσαν μια λύση που θα προέβλεπε μειώσεις διοδίων υπό συγκεκριμένες χρονικές προϋποθέσεις), οι μέτοχοι της Αττικής Οδού αντέδρασαν με την ανακοίνωση. Αυξάνουν τα διόδια.

Η αύξηση αποτελεί πλήγμα για τον υπουργό Υποδομών που είχε λανσάρει την ιστορία για μηδενικά ή μειωμένα διόδια καθώς πολιτεύεται στο πρώην υπόλοιπο Αττικής. Αποτελεί πλήγμα και για την κυβέρνηση καθώς έρχεται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Ταυτόχρονα εξυπηρετεί τη ΝΔ αφού δεν θα κληθεί αυτή να διαχειριστεί (αν είναι κυβέρνηση) μια τέτοια αύξηση τους επόμενους μήνες.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Σπίρτζης τηλεφώνησε έξω φρενών στους εργολάβους, αλλά δε μπορώ να σας περιγράψω τους διαλόγους...


 http://www.press-gr.com/2019/06/blog-post_8684.html


ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver