Έλληνας οδηγός λεωφορείου στην Γερμανία, έσωσε από πνιγμό δίχρονο κοριτσάκι

Ένα δίχρονο κοριτσάκι έσωσε από βέβαιο πνιγμό, ένας Έλληνας οδηγός αστικού λεωφορείου, που τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην πόλη Μπιτιχάιμ της Γερμανίας.

Πρόκειται για τον κ. Άγγελο Τζίντζιο, με καταγωγή από την Ροδόπη, που την περασμένη Πέμπτη και ενώ βρισκόταν σε ώρα διαλείμματος στον κεντρικό σταθμό αστικών λεωφορείων της πόλης, έτρεξε να δώσει τις πρώτες βοήθειες σ' ένα κοριτσάκι που πνιγόταν από πλαστικό αντικείμενο που μόλις είχε καταπιεί.

Την ώρα που όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν παγώσει, η επέμβαση του κ.Τζίντζιου αποδείχθηκε καθοριστική καθώς ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του και με τις πρώτες βοήθειες που παρείχε κατάφερε να σώσει από πνιγμό το μικρό παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Οι γονείς του μικρού παιδιού πήγαν την επομένη στο χώρο εργασίας του για να ευχαριστήσουν τον «άγγελο» του μικρού τους παιδιού, ενώ και ο ίδιος όπως ήταν φυσικό δέχθηκε στο λογαριασμό του στο facebook συγχαρητήρια από εκατοντάδες φίλους και γνωστούς για την πράξη του.

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver