Η Ιαπωνία δίνει στους πολίτες της 930 δολάρια ακολουθώντας το παράδειγμα Τραμπ




Έτσι κάνουν οι πραγματικοί ηγέτες  ανά τον κόσμο και όχι ότι γίνεται στην ελλαδα που συνεχώς παίρνουν οι  «ειδικές  ομάδες» και τους άλλους δεν τους ξέρουμε .

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, δήλωσε ότι σκοπεύει να προσφέρει 100.000 γιεν (περίπου 930 $) σε όλους τους πολίτες της χώρας ως μέρος των μέτρων ανακούφισης κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NHK της Ιαπωνίας.

Ο Σίνζο ανακοίνωσε τα σχέδια την Παρασκευή, καθώς η Ιαπωνία επέκτεινε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να καλύψει και τους 47 νομούς της ως απάντηση στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι θα δώσει 300.000 γιεν (2.794 δολάρια) σε νοικοκυριά που επλήγησαν από τον ιό, αλλά ο πρωθυπουργός αποφάσισε τελικά να αντικαταστήσει αυτό το μέτρο με την παράδοση μετρητών σε κάθε πολίτη, ανέφερε ο NHK.

Ο Σίνζο είπε ότι αυτή η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι στη χώρα έχουν κληθεί να ζήσουν υπό ένα καθεστώς περιορισμού, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αποφυγή μη απαραίτητων μεταφορών.

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας δήλωσε την Παρασκευή ότι η διανομή μετρητών θα είναι έτοιμη μέχρι τον Μάιο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyoto.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι θα παράσχει βοήθεια ύψους 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων για να μετριάσει τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοίού.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver