Τα ταξί εξοπλίζονται με ασπίδες κατά του ιού
Στα χνάρια των αυτοκινητιστών της Ουχάν, οι Θεσσαλονικείς συνάδελφοι τους τοποθετούν ειδικά διαχωριστικά για προστασία από τον ιό.

Μέχρι στιγμής, στην συμπρωτεύουσα κυκλοφορούν πέντε ταξί, στα οποία οι οδηγοί τους έχουν τοποθετήσει διαχωριστικά προκειμένου να κρατήσουν τις αποστάσεις τους με τους πελάτες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για κατασκευή από διάφανο, συμπαγές πολυκαρβονικό υλικό που δεν σπάει και είναι άκαυστο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, απολυμαίνεται εύκολα ακόμη και με ήπια αντισηπτικά.

Οι αυτοκινητιστές που τα τοποθέτησαν, αναζητούσαν μια λύση, μια πατέντα, προκειμένου να μειώσουν τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού εν ώρα εργασίας.

Ήθελαν να αισθάνονται όσο τον δυνατόν λιγότερο εκτεθειμένοι στο κίνδυνο να μολυνθούν από τα αιωρούμενα σταγονίδια που μεταφέρουν τον Covid-19 σε περίπτωση που ο πελάτης είναι φορέας ή ασθενής.

Παρακολουθώντας εδώ και μήνες τις εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας,παρατήρησαν ότι Κινέζοι συνάδελφοι τους, ειδικά στην Ουχάν, είχαν σκεφτεί πρώτοι τη λύση, να βάλουν διαχωριστικά στα οχήματα τους, από σελοφάν μέχρι πιο ανθεκτικά υλικά, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο να κολλήσουν τον ιό ενώ μεταφέρουν κάποιον πελάτη.

Οι Θεσσαλονικείς αυτοκινητιστές απευθύνθηκαν στους εμπόρους και βιοτέχνες υαλοπινάκων και κάπως έτσι προέκυψε το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver