ΟΑΣΑ: Συνωστισμός, ελλείψεις και ανικανότητα ( Διαχρονικές αξίες του ΟΑΣΑ )




Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, Αποστόλης Ραυτόπουλος, τοποθετήθηκε για τα παραπάνω ζητήματα, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Mag».

«Μην πυροβολείτε τους οδηγούς» τόνισε, ζητώντας από την πολιτεία να στηρίξει με πράξεις τις αστικές συγκοινωνίες, πραγματοποιώντας «άμεσα προσλήψεις σε προσωπικό κίνησης και τεχνικό προσωπικό. Και φυσικά να μπουν λεωφορεία».

Σε ότι αφορά τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε την προηγούμενη Κυριακή στα λεωφορεία, ο κ. Ραυτόπουλος ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συνάδελφοί του είχαν προτείνει μέτρα στην διοίκηση του ΟΑΣΑ για την αποφυγή του. Μέτρα που όπως αποδείχθηκε στην πράξη δεν εφαρμόστηκαν.

«Δεν μπορούσε ο επιβάτης να πάει από νομό σε νομό και έπεσαν όλοι οι επιβάτες σε δύο σημεία της Αττικής. Από Νομισματοκοπείο για Λούτσα και από Ελληνικό προς Σαρωνίδα και Σούνιο.

Είχαμε ζητήσει ενισχυτικά λεωφορεία ώστε όταν υπήρχε πολύς κόσμος στη κάθε γραμμή να μπαίνει δεύτερο και τρίτο λεωφορείο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Κάτι που δεν συνέβη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.




ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver