Στο κατήφορο με «σπασμένα φρένα» η Ο.ΣΥ



Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τι ακούγεται στα «πηγαδάκια» Οι κινέζοι απαίτησαν ότι για να ισχύσει  σε χρονική διάρκεια η εγγύηση που δίνουν για τα καινούργια λεωφορεια θα πρέπει να κάνουν οι ίδιοι την συντήρηση στα οχήματα. Σε διαφορετική περίπτωση ξεχάστε τα όλα . Λέτε να έμαθαν και αυτοί ότι διαθέτουμε το καλύτερο και άρτιο τεχνικό προσωπικό .Συγχαρητήρια στον οδηγό που αποσόβησε τα χειρότερα και κάλυψε - όπως και όλοι οι οδηγοί - τα χάλια της Ο.ΣΥ .

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του κτήματος Συγγρού. 

Το λεωφορείο βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πιθανότατα λόγω βλάβης και επέστρεφε στο αμαξοστάσιο. 

Ωστόσο κάποια στιγμή ο οδηγός στην προσπάθεια του να φρενάρει κατάλαβε ότι δεν λειτουργούν τα φρένα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει πάνω σε φωτεινό σηματοδότη. 

Στο σημείο εξαιτίας του ατυχήματος υπήρξε αρκετό μποτιλιάρισμα. 

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a4%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%cf%89%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%9a%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%9f-%ce%bf/
ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver