Το καρμπόν του διαγωνισμού leasing του Ο.ΣΥ.



Οι συμπτώσεις στη ζωή, όπως άλλωστε και τα θαύματα, είναι απαραίτητα.
 

Τώρα, στην περίπτωση του διαγωνισμού για την απόκτηση με leasing από τον ΟΣΥ 293 μεταχειρισμένων λεωφορείων για 3+1 έτη, δεν ξέρω τι ακριβώς από τα δυο συνέβη. 

Σίγουρα, πάντως, λόγω μιας σπάνιας έως εξωφρενικής σύμπτωσης, έγινε το θαύμα της… εθνικής συμφιλίωσης και τρεις ανταγωνιστές μοιράστηκαν μια δουλειά. 

Στον διαγωνισμό κατέβηκαν η ΕΘΝΙΚΗ LEASING, η ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ και η MED BUS AND TRUCK, συμφερόντων Παπαδάκη. Στον διαγωνισμό επικράτησε η Εθνική η οποία και προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση, αλλά δεν μπορούσε να παραδώσει το σύνολο των οχημάτων. 

Η ακραία σύμπτωση ήταν ότι Σαρακάκης και ΜΕD είχαν ακριβώς τις ίδιες προσφορές. Πανομοιότυπες στο σύνολό τους. Οπότε η Επιτροπή αποφάσισε να τραβήξει κλήρο και η σκυτάλη πέρασε στη Σαρακάκης. 

Και αυτή όμως ήταν σε θέση να παραδώσει μέρος της παραγγελίας, οπότε υποχρεωτικά η σκυτάλη πέρασε και στη ΜΕD-Παπαδάκης και αισίως οι τρεις προμηθεύουν τα 293. 

Η στήλη το θεωρεί μάλλον απίθανο το ίδιο μοντέλο μπορεί να επαναληφθεί και στον διαγωνισμό που επίκειται για την αγορά 1.300 λεωφορείων. 

Άλλωστε, η συγκεκριμένη προμήθεια θα προσελκύσει σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερόμενων, μεταξύ των οποίων και τον όμιλο Κοπελούζου με Κινέζους συνεταίρους. 

www.newmoney.gr/

ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver