Σε παράταση οδηγείται ο διαγωνισμός για τα νέα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΘ



 


Αρχικά η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των τεχνικών και οικονομικών προσφορών εκ μέρους των ενδιαφερομένων ήταν η 8η Νοεμβρίου, αλλά με τη νέα παράταση η ημερομηνία αυτή μετατίθεται για τις 29 Νοεμβρίου. 

Ο λόγος για την εξέλιξη αυτή ήταν το πλήθος αιτημάτων από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες για την παροχή διευκρινίσεων καθώς και τη μετάθεση της ημερομηνίας υποβολής προσφορών, ώστε να υπάρξει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να προετοιμάσουν τις προσφορές τους. 

Η διάρκεια του διαγωνισμού ανέρχεται στους 48 μήνες. 

Αυτό σημαίνει πως, εάν ο διαγωνισμός ολοκληρωθεί εντός του 2021 και υπογραφούν οι συμβάσεις στο Α’ Τρίμηνο του 2022, τότε είναι εφικτό, πλην απροόπτου, τα 770 λεωφορεία να έχουν καταφτάσει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εντός του 2025.

Αρχές του 2023 θα έρθουν κάποια καινούργια λεωφορεία ( σκουροπράσινα ή πράσινα δεν το γνωρίζω ) ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης  φιέστα - που έχει σχεδιαστεί  - ώστε ο υπουργός  να κάνει τη φιγούρα του  και  φυσικά να μας πείσει ότι εξαιτίας του η Ελλάδα τρέχει να προλάβει τους στόχους της κλιματικής ουδετερότητας ... το 2050!

www.mononews.gr  Λοιπά μερεμέτια ... από εμένα.


ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


 
ΚΟΡΥΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Copyright © 2011 | 0sy-driver